reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

reklama
Jak kiedyś J będzie jechał do Radomia to podrzuci Ci parę pierożków:-D


agulka, kochana jestes, ze myslisz o mniej utalentowanej kulinarnie kolezance:tak::happy:

naprawde proste mi tez sie wydawalo skomplikowane ale okazalo sie bardzo l,atwe i smaczne
jak mi wyszlo to wam tymbardziej powinno

klavell, z tego co czytam, to ty duzo roznych roznosci gotujesz, wiec pewnie jestes dobra kucharka.
a swoja droga, to jaie potrawy najczesciej robisz, polskie, tureckie, czy niemieckie/europejskie? maz lubi polska kuchnie?:sorry2:
 
klavell, z tego co czytam, to ty duzo roznych roznosci gotujesz, wiec pewnie jestes dobra kucharka.
a swoja droga, to jaie potrawy najczesciej robisz, polskie, tureckie, czy niemieckie/europejskie? maz lubi polska kuchnie?:sorry2:
ja dobra kucharka :-D:laugh2:
gotuje od kwietnia ubieglego roku odkad jestem mezatka, wczesniej nie robilam zupelnie nic wszystko mamusia a jak wynajmowalam mieszkanie z kolezanka to koleznaka, dopiero malzenstwo pomoglo odkryc we mnie pasje gotowania, uwielbiam gotowac eksperymentowac a gotuje wszystko inspiarcji szukam w necie w ksiazkach kucharskich jedyne czego nie jemy i nie przyzadzam to wieprzowiny i potraw z niej
Kiedy Wy macie czas na gotowanie?:confused::baffled: Ja to zawsze obiad na szybko.:zawstydzona/y::wściekła/y:
ja gotuje jak Hanifka sie bawi lub spi czasu mam duzo bo sama soba sie zajmuje jedynie jak widzi mnie przed kompem to to jej sie nie podoba i po chwili daje o sobie znac
 
Chcialyscie przepis na golabki.Oto i on:
Gotujecie kasze jeczmienna i ryz na pol miekko wystudzacie i mieszacie z surowym miesem mielonym i doprawiacie wedlug gustu do smaku(wegeta lub sol,pieprz i co tam jeszcze chcecie)W duzym garnku z woda sparzacie glowke kapusty(tak zeby liscie byly bardziej miekkie)Kapuste wyciagacie i najlepiej na goraco ja obierac z lisci bo wtedy sie nie polamia(najprawdopodobniej w polowie obierania bedziecie musialy jeszcze raz ja sparzyc bo im glebiej tym bardziej twadre beda liscie i sie beda lamac)Jak juz liscie ostygna to nabieracie na lyzke farszu nakladacie na lisc i zawijacie(ale to juz chyba wiecie jak:-D)

Nie potrafie pisac przepisow i mam nadzieje ze to glupio nie napisalam.
Zycze smacznego.

 
naomi, dajesz kasze do golabkow? u nas daje sie tylko ryz. a tesciowa to nawet bez ryzu robi, bo tesc nie lubi :-D
 
JA tez robie gołabki z ryzem i mieskiem, tesciow i moja mama podobnie. Ale o gołąbkach z kaszą tez słyszałam i moze kiedys wypróbuję.
 
reklama
Golabki to tez robie z ryzem i mieskiem, czasem do srodka dam kawalki marchewki tez. Z kasza hmmm trzeba lubic kasze, a my to tak srednio za nia przepadamy.
 
Do góry