naprawde proste mi tez sie wydawalo skomplikowane ale okazalo sie bardzo l,atwe i smacznejejku, lae wy jestescie specjalistki! wydaja mi sie skomlikowane, ale chetnie bym sprobowala![]()
jak mi wyszlo to wam tymbardziej powinno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawde proste mi tez sie wydawalo skomplikowane ale okazalo sie bardzo l,atwe i smacznejejku, lae wy jestescie specjalistki! wydaja mi sie skomlikowane, ale chetnie bym sprobowala![]()
Jak kiedyś J będzie jechał do Radomia to podrzuci Ci parę pierożków![]()
naprawde proste mi tez sie wydawalo skomplikowane ale okazalo sie bardzo l,atwe i smaczne
jak mi wyszlo to wam tymbardziej powinno
Kiedy Wy macie czas na gotowanie?Ja to zawsze obiad na szybko.
![]()
ja dobra kucharkaklavell, z tego co czytam, to ty duzo roznych roznosci gotujesz, wiec pewnie jestes dobra kucharka.
a swoja droga, to jaie potrawy najczesciej robisz, polskie, tureckie, czy niemieckie/europejskie? maz lubi polska kuchnie?![]()
ja gotuje jak Hanifka sie bawi lub spi czasu mam duzo bo sama soba sie zajmuje jedynie jak widzi mnie przed kompem to to jej sie nie podoba i po chwili daje o sobie znacKiedy Wy macie czas na gotowanie?Ja to zawsze obiad na szybko.
![]()