reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

Uwielbiam canelloni i lasagne!!!
I nigdy nie obgotowuję. Piekę na warstwie śmietany 36% z piątnicy a od góry zalewam sosem.
A lasagne jeszcze w czasie układania jak gdzieś mi sie "zakładka" z makaronu robi.

Używamy canelloni Lubelli a lasagne Lubelli lub Primo Gusto
 
reklama
A ja zadam głupie pytanie ponieważ nigdy ani canneloni i lasagnenie nie robiła chcę zrobić w piatek lazanie ale nie wiem czy wszystko mogę przyszykować włożyć do naczynia żaroodpornego i po około 4-5 godzinach zapiekać czy nic z tego nie wyjdzie?:zawstydzona/y:
 
reklama
Wy tu o zapiekanakch i lasagna'ch itp a ja musze sie poki co obejsc smakiem bo mi Stas stlukl cala kamionke do zapiekania...taka ceramiczna, wyszukana i ulubiona:-(...
Ale mi tez kiedys te caneloni wyszlo za twarde - moze rzeczywiscie za malo sosu dalam:baffled:
 
Do góry