Ja stosuję jak Kasia, i faktycznie mocniejsze sie paznokcie zrobiły, dzięki za podpowiedź!
A znacie może jakiś skuteczny sposób na przetłuszczające się włosy? Mam taką masakrę, że mnie szlag chyba trafi, muszę myć codziennie, bo mam taki smalec na włosach, że nie nadaje się to nawet do zaczesania w kitkę. Fakt, przez długi czas myłam codziennie i mi to nie przeszkadzało, bo miałam krótkie włosy, rano każdy w inną stronę, i bez umycia nic nie mogłam z nimi zrobić, do tego były tłuste- no ale krótkie raz dwa i gotowe. A teraz to już kota dostaję, najpierw próbowałam jakieś szampony z apteki, i nic, byłam u dermatologa bo akurat mam też problemy z cerą, powiedziałam o włosach, a babka na to, że przy tym leczeniu na cerę też i włosy mi się będą mniej przetłuszczać z czasem, ale oprócz tego poleciła szampon seboklar i wcierać w skórę głowy sok z cytryny. I dalej lipa, leczenie już ponad miesiąc, z cerą lepiej, włosy dalej fatalnie, tego szamponu nie można codziennie stosować, cytryny w sumie też nie, a tylko wtedy włosy wyglądają ciut lepiej- tzn. nie są tłuste około 14 tylko około 17-18 (myję wieczorem, rano nie mogę ze względu na zatoki). No i już nie mam siły :-(