Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamootku- kilku lekarzy - zarowno w PL jak i w UK jak Klaudii wyskoczylo X czasu temu uiczulenie- pierwsze o co spytali-na co nas uczulali- to to, ze nie kazde dziecko toleruje kosmetyki J&J...najczesciej uczulaja. Pisalas, ze Wojtus ma problemu ze skora- moze tu jest caly problem? bo u nas tak wlasnie bylo...
Mój Wojtek tez na to uczulony moja mama kiedys go wykapała w swoim lawendowym j&j no i miał cudnej urody wysypke, podobnie reaguje np na bambino, nivea i wiele innych
Rusałko, problem z tym, że te czerwone plamki ma tylko na pupie i nóżkach... A poza tym na Mazurach też mylismy mu glowę J&J a uczulenia nie było... Już sama nie wiem.
Ja mialam uczulenie na prawie wszystko a "wysypka"(tu bym powiedziala rany) mialam tylko na jednej rece w zgieciu...czasami atakowalo druga reke...Wiec moze warto odstawic tego J&J?