reklama

Salon Kosmetyczny

ja walcze z uczuleniem juz sama nie wiem na co:-(:-(:-(...miedzy dwoma palcami na prawej rece...odstawilam teraz wszelkie masci...bo nie wiem, czy w ciazy moge je stosowac...ale i tak kija pomagaly...:wściekła/y:...ohydnie to wyglada! jutro ide do lekarza ze mna i z Duska- ktora dzis caly czas do poludnia brzuszek bolal...teraz juz jest lepiej...nawet zjadla rogalika:tak:

reklama
tzn- stawiam na uczulenie, bo ta sucha, luszczaca sie skora - goi sie jak np. nie myje naczyn, nie sprzatam:-D tzn. nie uzywam detergentow:confused2:...jak uzywalam rekawiczek...bylo okropnie-znacznie gorzej!...bo odpazalo mi sie to jakby i pieklo/swedzialo...

Rusałko, też mam taki sam problem po wszystkich detergentach, wystarczy że raz odwalę zmywanie czy sprzątanie bez rękawiczek- w najlepszym przypadku mocno przesuszona skóra, często skóra się łuszczy i naskórek pęka. no i jak już do tego dojdzie, włożenie rękawiczek odpada, bo jest jeszcze gorzej. Co ciekawe, te same detergenty używane u mojej mamy- czyli w połączeniu z inną wodą, nie powodują aż takiego koszmaru.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry