reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Wczoraj dostalam z okazji urodzin od Adama siostry suuuuuuper peeleng Douglasowski razem z balsamem do ciala...pachnie rewelacyjnie!!! i fajnie wygladza skore...konsystecja balamu tez fajnie mi podeszla-POLECAM...:tak:
Do tego dostalam zestaw Heleny Rubinstein-moja ulubiona maskare,dwufazowy plyn do demakijazu i krem pod oczy... i kasiore dorzucili :-) jestem mega zadowolona...:tak:

Wczoraj dostalam z okazji urodzin od Adama siostry suuuuuuper peeleng Douglasowski razem z balsamem do ciala...pachnie rewelacyjnie!!! i fajnie wygladza skore...konsystecja balamu tez fajnie mi podeszla-POLECAM...:tak:
Do tego dostalam zestaw Heleny Rubinstein-moja ulubiona maskare,dwufazowy plyn do demakijazu i krem pod oczy... i kasiore dorzucili :-) jestem mega zadowolona...:tak:

hehe no sie nie dziwie ze zadowolona... ja nietstey na urodzinki czekam az do pazdziernika... :/ pozostaje mi liczyc na walentynki rocznice poznania sie i slubu. aaaa.... i dzien matki... i moze mi sie jeszcze fuksniedzien dziecka ;) nie no, zartuje z dniem dziecka. 1.06 tylko poldus bedzie szalal ;)

A ja dzisiaj zabieram się za porządek z moimi stopami bo normalnie istna masakra - robię najpierw moczenie w soli lawendowej potem ścieranie tarki pumeksy peeling krem a na koniec lakier

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry