reklama

Salon Kosmetyczny

no w sumie bym sobie chciala zrobic...ale chcialabym wiedziec jak to w praktyce wyglada bo w opisach nba stronach gabinetow to normalnie jak odrodzenie sie ponownie:-DChcialabym wiedziec jak czesto trzeba doopelniac,,,czy trzyma sie to dobrze itp...ja mam bardzo slabe rzesy,cienkie i krotkie ....

reklama
Pati z tego co pamietam to jak ostatniego lata byismy w stanach to tam intensywnie reklamowan jakies tabletki na porost rzesow. Ponoc dobre tylko jak sie slyszalo liste skotkow ubocznych to naprawde brzmialo to imponujaco.

Za tatuaz podziekuje, hoc przyznam, ze u innych mi sie podobaja. Maly w stosownym miejscu moze tylko dodac uroku (u kobiety). U mezczyzny moze byc nawe kilka..ale musza pasowac (swego meza np. z tatuazami absolutnie nie widze:-))

Sylka ty pisalas ostatni, ze chcesz sobie usunac znamie. Usunelas juz? Zaplanowalas wizyte?
Pytam bo tez sie zastanawiam powaznie nad jednym i nie bardz wiemjak do tego podejsc (normalny dermatolog/klinika prywatna?).

Cicha, zaczęłam od wizyty u lekarza rodzinnego, trzeba się zaszczepić na żółtaczkę, potem dermatolog i jak nie ma przeciwwskazań to następny chirurg i ciecie:-D, jeszcze nie wycięłam bo chora byłam i nie chcieli mnie zaszczepić na żółtaczkę

A ja mojego sobie nie wyobrazam bez tatuazy:-)

mój z tatuażem wyglądałby śmiesznie.
Swoją drogą ja mam do usunięcia wystający pieprzyk. Bardzo boję się tego zabiegu i odkładam to cały czas na później.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry