Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
slowo!!! nawet jak bylismy w cieplych krajach...szybko mnie slonce "bierze" i od razu na braz...a tu taki klops...wogole pierwszy raz mnie piekla:O kiedys raz mi tylko luszczyla sie z nosa...ale nigdy nie schodzila, nie tylko z plecow...z nikad
Kasia to i ja Cie zdziwie-mi pierwszy zeszla w tymroku skora po Bulgarii..A tak tez mam ze sie opalam od razu na brazik
A tym razem to bylam spalona wpierwszy dzien-slonce tamdaje niemilosiernie... dlugo sie luszczylam ))))))) Dlatego tak chetnie poddalam sie peelingowi w Spa
Syla ja nie rozrozniam perfumow na zimowe i letnie )
a kremy mam rozne...chodz tych przeciwzmarczckowych pod aoczy uzywam najrzadziej )))
a wczoraj ogladalam taki program o kremach...testowali biothermic 48€,Vishi 14,5€ i tani krem z sieci DM z lini Balea 2€ (ktorych produkty bardzoooo chetnie uyzywam...)no i wygral najtanszy czyli Balea...mam sporo maseczek tej firmy,krem na noc,ampulkido twarzy,sole do kapieli,plyny do mycia-rewelacja!!!!