reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Pabla nie dziwie ci się że jesteś taka wkurzona.
A dziś o 12.25 ja zostałam ciocią,moja najbliższa przyjaciółka urodziła córeczkę Zuzię.Rodziła dokładnie tyle samo godzin co ja (czyli złapało ją ok 3 a urodziła o 12.25) i Zuzia jest dokładnie wagowo i wzrostem tak jak Maks,co za przypadek.Ciesz się że ma to już za sobą i poszło jej tak samo gładko jak i mnie.A jak gadałam z jej mężem to się śmiałam bo on był przy porodzie i miał taki dziwny głos przez telefon i mówi do mnie tak "Ja to nie wiem co się dzieje"
A mój Martulek się super czuje i 40 min po porodzie z nią gadałam

reklama
My wkońcu wprowadziliśmy się do swojego mieszkanka i jestem bardzo zadowolona:-DGabi przyzwyczaiła sie bez problemu, gorzej z dziadkami, którzy tęsknią strasznie, chociaż widzimy się prawie codziennie, bo to po drugiej stronie miasta;-)Ogólnie to wkońcu oddetchnęłam i jestem happy:tak:

nea super ze na swoim i większym:)
a ja dzis dostałam prezent od mężyka i kwiaty - bez okazji
to za wczorajsze siedzenie w domu:-) a przecież nawet sie o to nie gniewam

reklama
Do góry