Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a u mnie jeszcze susza;-) ale mam nadzieje, ze natura i chec karmienia sprawią, że jeszcze bede miala mleczko dla ssaka
no i poddam sie kolejnej obserwacji:-)
Ja specjalnie nie obserwowałam bo też wydaje mi się że jeszcze czas na takie ekscesy;-) A to co się pokazało było bardzo żółte i dopiero po chwili gapienia się pokojarzyłam.
u mnie sie cos sączy zauważyłam na piżamie mokrą plemke i sie zorientowałam że to może być TO ale nie jest to regularne tak wiec zobaczymy po porodzie jak u mnie bedzie z tym pokarmem
2h temu pisalam o suszy a tu właśnie niespodzianka - mała plamka na koszulce po prwaej stronie w bladożółtym kolorze:-)
z całych sił chyba ktoś próbuje uświadomić mi macierzyństwo:-)
A ja się dowiedziałam dziś że ja i moja mama zostałyśmy wylosowane w konkursie galerii centrum - promuj mamę:-) Trzeba było zrobić zakup za min 50 zł i zrobić sobie śmieszną fotkę z mamą i się udało! Wygrałyśmy talon w sklepie Levis, ale nie znam konkretów...chyba jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam więc cieszę się jak dziecko