• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SAME dobre wieści

reklama
Dzieki dziewczyny za gratulacje.
Nie wiem czy to dobra passa, jak robiłyśmy tą fotkę to zaznaczyłam Panu że mamy coś wygrać bo ja w dzień matki mam urodziny i ineczej być nie może:-) Więc może to moja siła perswazji:-D:-D

byłam dziś na wizycie kontrolnej (następna za 2 tyg bo teraz mam częściej się pokazywać;-)), morfologia się poprawiła i gin był zadowolony;-) usg bardzo dobre:-D nie muszę mieć drugiego badania na cukier bo pierwsze miałam dobre:laugh2: ponarzekałam mu trochę, ale orzekł że to wszystko normalne i muszę jakoś wytrzymać:-( posłuchał bicia serduszka i powiedział to co zawsze "pięknie bije":laugh2: a po badaniu orzekł to co słyszę od paru miesięcy "szyjka zamknięta, długa, w pochwie czysto" i dzisiaj były gratisy "obrzęków i żylaków nie ma, a łepulek (czyli dla niewtajemniczonych - główka mojego Synka) na dole czyli wszystko w zupełnym porządku":-D tak więc wizyta zaliczona i można powiedzieć, że choć z tego jestem dziś zadowolona:laugh2:

Podczas ostatniego usg wyszło,że Laurunia nadgoniła tyg i teraz jest już wszystko dobrze:-)(bo w pewnym momencie przestała się rozwijać,stanęła w miejscu i sie martwiliśmy z giną)Ale teraz waży już 1800g i jest słodziutka i zdrowa a to najważniejsze:-) Popłakałam się na tym usg jak nigdy..:-D

Karola81 i Kate - gratuluję dobrych wieści.
Ja też dzis po usg jestem happy, wszystko pięknie, mała rozwija sie prawidłowo w stosunku do poprzednich badań, główka na dole, badania przepływowe bardzo dobre, wszystko jest ok z małą i to najważniejsze.

fantastyczne wiadomości dziewczyny - oby same takie:-)
kate ja w srode do gin i tez juz zapowiedzialam mezowi ze teraz to wizyty chce co 2 tyg bo czekac nie lubie a ciekawosc i obawy czy wszystko dobrze za duze cisnienie powoduja

Jestem ciocią!!! Mała Laurka urodziła się pół godziny temu w 38 tc, 3200 gr bardzo żwawej wagi i 10 pkt w skali Apgar + czarna grzywka:-D - popłakałam się, jakbym conajmniej sama urodziła:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry