reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Poza tym byłam dzisiaj u lekarza :-)
Czy urodzę wcześniej trudno powiedzieć , Pani doktor nic nie powiedziała, w każdym razie szyjka zachowana , nad wchodem główka , wody płodowe zachowane ,
AFI -12, waga dziecka 2776g. A największym zaskoczeniem było to że podczas USG na monitorze zobaczyliśmy jajeczka i fiutka. Więc pierwsza wersja rozpoznania płci była prawidłowa czyli na 150% chłopak - jak to określiła Pani doktor. W końcu trafiłam na lekarza który był w stanie określić dokładnie płeć dziecka:happy: Tak więc będziemy mieć syna :-)

reklama
liwus gratuluje obrony i bardzo zazdroszcze ze masz to juz za soba he he!co do wakacji to ja tez planuje ale na przyszły rok- ja znowu bym chciałan na mazury zreszta z mezem juz zaplanowalismy najblizsze 5 lat he he

liwus to super ze swietowanie obrony masz za soba:-)
teraz masz okazje swietowac potwierdzenie syna:-) czyli okazji nigdy dość;-)
ale takie lapanie sposobnosci lepiej wychodzi naszym pamiątkom ślubnym
ja juz nie wiem od jak dawna slysze jak moje szczescie umawia sie na oblewanie po porodzie - a ja coż teraz robie za inkubator a pozniej pewnie za mleczarnie:-D

Liwus: no to gratuluję wściekle owocnego dnia:-D Ale patrząc na Twój suwaczek, to jednak dziewczynki oczekiwałaś, więc niespodzianka z synkiem musiała być spora;-)
A w radiu lokalnym właśnie doniesli, że wczoraj we Wrocławiu zdrowe i donoszone dziecko urodziła 50-latka:szok: Więc cóż nam się obawiać, jak większość o połowę młodsza:-D

A w radiu lokalnym właśnie doniesli, że wczoraj we Wrocławiu zdrowe i donoszone dziecko urodziła 50-latka:szok: Więc cóż nam się obawiać, jak większość o połowę młodsza:-D

Survivor , zdarzają się takie przypadki np. kilka miesięcy temu bodajże w kwietniu żona Hołowczyca urodziła - kolejną córkę - Amelię , a mają już dwie dorosłe córki jedna ma 23 lata a druga nieco młodsza. A jego żona ma 52 czy 53 lata.

Dzięki dziewczyny , a że okazji dość to wiem ... i z chęcią bym sobie tak poświętowała ale może poczekam aż Młody się urodzi :happy:

reklama
Amelię czy Rozalię?:-)
akurat Krzysia bardzo lubie i mówiłam mężowi, że my tez tak za 20 lat sobie jeszcze machniemy takie male cudo aby drugą mlodość przeżyć;-)

Do góry