reklama

SAME dobre wieści

Krzysiu ma Amelię ...
No ale kobieta odważna że się zdecydowała urodzić w tym wieku dziecko , no i też dziwne że jeszcze mogła :-)

reklama
no mój mąż zrobnił mi dziś super niespodzianke:-) wracam sobie po 5 dniowej nieobecności w domu nastawiona na "sajgon" w domciu a tu niespodzianka: czyściutko, nawet podłoga umyta, gary pozmywane:szok: normalnie niemalże domu nie poznałam:-D

no agnieszka jak milo zostalas zaskoczona:-)
jak ja lubie takie niespodzianki - tez jak wracalam po jakiejsc przerwie mezus moj porzadkował swój sajgon słomianego wdowca:tak:
a teraz nigdzie nie wyjezdzam wiec muszę zaganiać do pomocy
ale nie jest źle - podlogi i naczynia to jego działka
kicrym - ja tez juz przyszykowana strojem na egzamin i zakonczenie
szkoda tylko ze moje misterne plany nauki oczywiscie jakies niezgodne z planem:-)

renia ja nie wyrabiam normy! he he do tego przesunęłam sobie termin jednego egzaminu na przyszły wtorek także jeszcze mniej czasu he he no ale damy rade!!!wole teraz to zdac a nie 11 lipca jeszcze na uczelnie smigac bo to była juz lekke przesada. he he

Liwus, gratuluje zdanego egzaminu i tej niespodzianki, jaka jest synek!
Ja sie troche boje, co powie mi pojutrze techniczka, bo ide na moje ostatnie juz usg (a wczesniejsze bylo dawno, w marcu).
Czy tez bede miala niespodzianke? Mam nadzieje, ze tym razem bedzie widac jeszcze wyrazniej i juz bede wiedziec na 100% jesli nie na 150 :-)

No niespodzianka była aczkolwiek dla mnie to bez różnicy czy będzie to dziewczynka czy chłopiec ważne żeby Maleństwo było zdrowe no i tak jest:happy: Poza tym nie mam też żadnych przeciwwskazań do porodu w wodzie co mnie bardzo cieszy :-)
kociata - na pewno ujrzysz tą płeć co ostatnio :happy:
kicrym - powodzenia na egzaminie :happy:

reklama
dziewczyny!nie dziekuje, ale mam nadzieje ze wszytko pozaliczam , ucze sie ale co chwile siadam na kompa na forum he he nie chce mi sie jak diabli ale pocieszam sie ze juz niedługo he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry