reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
dziewczyny!dzieki za gratki!no ja niestety jeszcze 2 egzaminy w tym jeden z logopedii która dla mnie jest masakrycznie trudna no ale stwierdzam ze dam rade he he a co! RENIA a co ty studiujesz? (jak moge wiedziec he he)

kicrym ja podyplomowe studia sobie robilam
jak sie zapisywalam na nie to jeszcze zielonego pojecia nie mialam ze juz nie jestem sama:-)
taki studencik z mojego synka, ale ciesze się ze juz po wszystkim:-)
no oby nam tak gładko z porodem:tak:

a dziś już po odebraniu dyplomu:-)
ale mi dobrze
KICRYM obyś też już skupiła się tylko na sobie i dzieciaczku
od września praktyka zawodowa - ale już mam nadzieje być wprawioną mamuśką

RENIA no ja dopiero na 2 roku (pedagogika)takze mały bedzie totalnie studenckim dzieckiem he he bo od pazdziernika znowu na uczelnie wracam no i prace licencjacka bronic bede takze duzo nauki przede mna no a pozniej jeszcze magisterka uffff duzo tego ale jak narazie to bardzo mi sie podobaja te studia tylko juz ciezko z brzuszkiem ale daje rade he he mam nadzieje ze synek bedzie taki zdolny jak mamusia he he he

kicrym to smyk na pewno będzie naukowcem jak juz od samego początku na uczelni siedzi:-)
ja studia na szczeście mam już kilka dobrych lat za sobą a teraz to wzięło mnie na dokształcanie i mąż sie smieje, że ja swoje już wystudiowałam a ten sobotni egzamin to zdawał Tymek:-) no i ja się zgodzę tylko że na dyplomie nie napisali jego imienia;-)

Gratuluje wszelkich zaliczen!!! Zdolne lipcoweczki nam sie trafily!:tak:Pewnie dzieciaczki odziedzicza po mamusiach:tak:
A z dobrych wiesci u mnie to to,ze wyraznie czuje swoje zebra:-DWczesniej brzuch mi sie zaczynal zaraz pod cyckami,a teraz widocznie jest nizej,czyli to dobry znak,ze cos sie szykuje:-)

reklama
no Madzia czyli obniżony brzuszek = niedaleki poród:-)
moj brzuchol dalej wysoko a żeberka też czuję ale od silnych pchnięć stópką mojego synalka:-)
nie ma litości dla matki ale cale szcześćie ze ME już się skończyły to może już przestanie kopać;-)

Do góry