reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Madzia czyli można powiedziec ze przygotowujesz się już do porodu:-D u mnie nadal brzuszek wysoko także oczekiwań ciąg dalszy:tak:

reklama
Madzia737;Ja juz od dawna jestem zwarta i gotowa:tak:No wlasnie zwarta,a powinnam byc rozwarta;-)

Madzia przyjdzie czas ze i rozwarta będziesz jak się patrzy;-):-)

Madzia to super, że Ci się brzuszek opuścił, już najwyższy czas:-) a rozwarcie to pewnie już jakieś masz tylko nawet nie wiesz:-):-)
ja po dzisiejszej wizycie w prawie 38 tyg mam 1 cm rozwarcia;-) ale gin powiedział, że to nie oznacza wcześniejszego porodu:zawstydzona/y: Mały główką w kanale, ale szyjka długa, więc jeszcze czas, a szkoda:baffled:

Kate: ale to super wiadomość! masz jakiekolwiek podstawy, żeby spodziewać się, że poród jednak nastąpi:-D A rozwarcie cofnąć się już nie cofnie, więc teraz tylko nad nim popracować;-) Ja właśnie doszłam do wniosku, że w tej ciaży to ja już nie poznam jak wygląda nadchodzący poród.......następna ciąża jakoś napawa mnie chwilowo nieskrywanym przerażeniem, więc przyjdzie przeżyć życie nie wiedząc co to poród naturalny:-D

wiatjcie... ja na dzisiejszej wizycie mam wyznaczony termin na czwartek w przyszlym tygodniu - chyba ze mala zdecyduje sama sie pojawic wczesniej :-)... we wtorek za tydzien mam ostatnia wizyte z moim ginem i wtedy dowiem sie szczegoow jak wszystko bedzie wygladac,bo nie jest jeszcze pewien czy sn czy cc,ale na pewno wywolujemy najpozniej w czwartek 10 lipca :tak::-) jak do tej pory bylam spokojna to teraz ciut zaczynam sie bac i byc podekscytowana i troche przerazona ... ale przeciez bedzie dobrze...

reklama
no pięknie
Kate rozwarcie rozpoczęte
Ewa-Krystyna poród zaplanowany
ale się zacznie :-)
survivor - jeszcze zaskoczysz nas jak KasiaDe ekspresowym naturalnym porodem;-)

Do góry