reklama
Ja juz od dawna jestem zwarta i gotowaNo wlasnie zwarta,a powinnam byc rozwarta;-)
chcialam wkleic cytat i oczywiście bystrzak jestem i nie wyszło:-)
mam nadzieję, że syn mnie nauczy już jak się urodzi

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
he he
Madzia.. przyjdzie czas na Ciebie... i to bardzo niedługo.

a rozwarcie też sie załatwi jak trzeba będzie
Madzia.. przyjdzie czas na Ciebie... i to bardzo niedługo.

a rozwarcie też sie załatwi jak trzeba będzie
KATE23
Lipcowa Mama:)
Madzia to super, że Ci się brzuszek opuścił, już najwyższy czas:-) a rozwarcie to pewnie już jakieś masz tylko nawet nie wiesz:-):-)
ja po dzisiejszej wizycie w prawie 38 tyg mam 1 cm rozwarcia;-) ale gin powiedział, że to nie oznacza wcześniejszego porodu
Mały główką w kanale, ale szyjka długa, więc jeszcze czas, a szkoda
ja po dzisiejszej wizycie w prawie 38 tyg mam 1 cm rozwarcia;-) ale gin powiedział, że to nie oznacza wcześniejszego porodu

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No rozwarcie ładne Kate , no ale nigdy nic nie wiadomo może się Twoje Maleństwo wykluje wcześniej 

survivor26
Mamy lipcowe'08
Kate: ale to super wiadomość! masz jakiekolwiek podstawy, żeby spodziewać się, że poród jednak nastąpi
A rozwarcie cofnąć się już nie cofnie, więc teraz tylko nad nim popracować;-) Ja właśnie doszłam do wniosku, że w tej ciaży to ja już nie poznam jak wygląda nadchodzący poród.......następna ciąża jakoś napawa mnie chwilowo nieskrywanym przerażeniem, więc przyjdzie przeżyć życie nie wiedząc co to poród naturalny

Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
wiatjcie... ja na dzisiejszej wizycie mam wyznaczony termin na czwartek w przyszlym tygodniu - chyba ze mala zdecyduje sama sie pojawic wczesniej :-)... we wtorek za tydzien mam ostatnia wizyte z moim ginem i wtedy dowiem sie szczegoow jak wszystko bedzie wygladac,bo nie jest jeszcze pewien czy sn czy cc,ale na pewno wywolujemy najpozniej w czwartek 10 lipca
:-) jak do tej pory bylam spokojna to teraz ciut zaczynam sie bac i byc podekscytowana i troche przerazona ... ale przeciez bedzie dobrze...

reklama
Podziel się: