reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
Julka nie trzymaj nas w niepewnosci tylko potwierdzaj ta wesola nowine:-)
A ja sie pochwale ze w tym kryzysie dostalismy kredyt na nasze mieszkanko i juz niedlugo bedziemy robic remoncik i moze przed swietami uda nam sie przeprowadzic:-D:-D:-D

Nea wspaniała wiadomość wyobrażam sobie jacy jesteście szczęśliwi.My jak odbieraliśmy nasze mieszkanie byliśmy prze szczęśliwi.

A ja wczoraj dokładniej zajrzałam do buźki Adasia i co zobaczyłam dwie siódemeczki :happy: Także mój mały mężczyzna ma 3 zęby. W tym najbardziej się już przebiła siódemka po lewej stronie:-)

Dzieki dziewczyny, naprawde sie ciesze i nie moge sie juz doczekac wyprowadzki od "tesciow":tak:niby nie jest zle ale co u siebie to u siebie;-)
Brawo Adas uzebienie pierwsza klasa:-):-):-)

reklama
Do góry