reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

MYCHA, działa i to bardzo, ja przez te ostatnie 2 tyg. brałam 3 razy dziennie po 2 sztuki, plus leki, zeby mały nie wyskoczył za szybko na świat, więc jeśli chcesz żeby twoja malutka juz sie pojawiła na świecie to juz więcej go nie bierz!!! :) Ja tylko do niedzieli  ;D

Acha, i jeszcze masaż brzusia, podobno to też przyspiesza skurcze :)

reklama
Ja brałam magnez nie na skurcze tylko dlatego że te dłonie mi tak drętwieją :P ale brałam 1 tabl dziennie wieczorem przed pójściem spać, ale od dzisiaj juz nie biorę ;)

No ja biorę duuuuużo magnezu :) chociaż dzisiaj lekarka powiedziała ze juz nie powinnam :) a ty moze spróbuj masować brzuszek, zatrudnij mężusia do tego ;D ;D ;D

Wow jak mnie zaczyna boleć kręgosłup.
Ale to efekt dzisiejszego "aktywnego" dnia ( robiłam jabłuszka na zimę na szarlotkę i przebierałam grzybki, które dziś znów przywiózł mój tato i byłam na spacerku rowerkowym z Krzysiem).

Ja też już nie biorę magnezu od tygodnia.
Jutro wybieram sie do gina (po południu) więc może mi powie, że jest już jakieś rozwarcie czy coś takiego ;)

Ja wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia (mielismy spotkanie z pediatra i uczylismy sie kapac Dzidziusie :D ),zjadlam kolacyjke i ide sie wypluskac,a pozniej do lozeczka mniam. :D
Jutro na 17.30 mam umowione spotkanie z prawniczka,ktora pomoze mi napisac pozew do sadu,bleh... ::) Jakos tak dziwnie mi z tego powodu,ale mam nadzieje,ze przejde to bez zadnej lezki i z usmiechem na buzi... Tak dla Zuzanki...

Dobrej nocki Wrzesnioweczki! :-*

Megi nie tylko ty nie zaśniesz ;) ja znowu będę siedzieć do 24.00 lub 1.00 i czekać na męża ;)
Prawda jest jednak taka że nasze forum jest coraz bardziej spokojne bo coraz więcej dziewczyn rodzi i jest nas coraz mniej a rozdwojone mamusie nie mają czasu i wcale sie nie dziwię ;)
A ja dzisiaj myśłałam że zwariuję, znowu miałam doła bo cały czas sama siedzę, mąż przyjedzie późno a ja psychicznie czuje się fatalnie. Nudzi mi sie i nie mam się czym zająć. Posprzątane mam, na TV już patrzeć nie mogę i wydaje mi się że wszystko jest do dupy ... :P :-[

Ja jeszcze poleze i sobie pewnie poczytam do snu,hehe. ;) Ale juz mnie wszystko boli,dlatego sily na siedzenie nie mam... ::) :P

Mychus do dupy to jest papier toaletowy. ;D :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry