Kamilka. ...strasznie trudny wybór z jednej strony zdrada te wszystkie flirty rozmowy kontakty z kobietami Nie potrafilabym tego wybaczyć z ta myślą żyć ze śpi obok mnie facet ktory mi to zrobił Nigdy nie wybaczylam (a zdarzyło mi sie byc zdradzonym )i wiem ze nie wybacze nikomu zdrady
Ale z drugiej strony ten facet się stara jest obok Ciebie pomaga leczy się Nie wyparl się dziecka nie wyrzucił z mieszkania czy nie gada bzdur ze to nie jego jak u nas On świadomie chce i się stara Nie wiem co napisać chyba tylko czas może to zweryfikować ...Ale bez względu na wszystko dasz sobie radę nawet jeśli przyjdzie rozstanie
wszystkie damy

musimy nie mamy wyjścia Jak czyalam początek twojej wypowiedzi to tak jabym czytała o sobie wreszcie czułam za trafiłam na tego jedynego idealnego i tak bardzo się zawiodłam
Moja sytuacja jest bez zmian i pewnie tak już zostanie Tatuś uciekł zerwał jskikowoek kontakt z nową lala pojechał na wakacje i twierdzi że nawet mnie nie zna Wrócić do nas nie wróci bo nawet gdyby stał się cud i on coś zrozumiał i chciał ja go już nie chce zawiódł upokorzyl olal potraktował najgorzej jak mógł i tego nie chce i nigdy ani nie zapomnę ani nie wybacze Przegrał konkurs na partnera ojca a ostatnio nawet na człowieka Bo jak bardzo trzeba byc złym ???!!!żeby nawet nie zadzwonić wiedząc że jestem w szpitalu i coś złego się dzieje

Skoro on po 2-3 tyg wybrał nową laske bo z nami życie go przerosło i bez jakichkolwiek konsekwencji porzucił to jedyne co można zrobić to pozwolić mu odejść im szybciej tym lepiej
Może kiedyś usłyszeć ze żałuję było by pewną satysfakcją ale nic na siłę
A teraz powiedzcie mi slyszalyscie znacie kupujecie jakieś gadżety które ułatwia życie samotnej mamie i msluchowi? Mój typ leżaczek bujaczek z wibracjami i ekspres do mleka modyfikowanego nas tym się zastanawiam ale póki co czytsm i liczę czy w ogóle mnie stać kupić
będę miała pieniądze za niewykorzystany urlop z pracy i planuje ze jaką część wydam właśnie na coś co ułatwi mi trochę samotne macierzyństwo