reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Agles a nie przykryje sie mlody sam jak sie odkryje i mu zimno?Bo moja to po same uszy sie przykrywa jak zimno jej :-) Nie martwie sie wogole ze zmarznie :-)

reklama
Moja Marta się nie przykrywa :no:
Pisałam Wam kiedyś, że się bujała przy zasypianiu i jak się przebudziła w nocy, i nie mogliśmy tego zwalczyć. Teraz jakoś samo przeszło, zasypia ładnie sama i bez bujania, ale w nocy jak się przebudzi i jej zimno to nie płacze tylko się buja i uderza główką :-( na to, żeby się przykryć, nie wpadła, choć jej tłumaczę. A przebudza się na pewno dlatego, że jej zimno, bo jak do niej pójdę, to jest zmarznięta.

Ola spi bez przykrycia. I bez tego jest spocona jak mysz. Zresztą jak jej tatuś. A jak zmarznie przychodzi do nas i ogrzewa się u nas pod kołdra:-):-D. Po czym wynoszę ją do niej. A ona zaraz wraca. I tak wkoło macieju.

Klaudia spi slicznie cała noc u siebie w pokoiku..a rano do nas tupta na bosaka i zawsze ma zimne stópki..hcyba dzis jej skarpetki na noc załoze:dry:

We wrześniu rodzeństwo a ja jeszcze nie odespałam!!!!!!!!! Maciek zasypia o 21, wstaje o 6 :szok: , a w dzień (około 11) śpi 1,5 godziny .
A jak u Was?

:tak:u mnie dosc podobnie ostatnio(bo w nocy wczensiej wiecej spała) a w dzien spi 2-3 czasem do 4 h..

ale wczoraj moja panna przegiela na maxa! lezała sobie coprawda grzecznie..całowała, głaskała mnie(ale ile mozna) mineła 22..dalej lezy..22.20..juz krzyczałam na nia "Klaudius spac!"..no i zmienilismy sie z mezem..ja pżłam sie kąpac..wracam po 30 min..cisza-byłam pewna, ze spi...jaaasne! lezy grzecznie..usmiecha sie..:happy::happy:az kipiałam i grzecznie do niej..Dusia no spij juz..I powiedziałam do meza by szedł do naszego łozka..Klaudia sie tym zbytnio nie przejeła..lezała grzecznie..jakby chciała zasnac ..a nie mogła:confused:..no i po 5 min ja zacełam wychodzic z pokoju..spojrzała- powiedziała "Klaudus spij, mamusia idzie sie umyc..zaraz wracam"...cisza..zajrzałam do niej po 10 min..lezy grzecznie ..bawi sie nogami -syrki w gorze...:baffled:..wrociłam do naszego pokoju...poszłam za kolejne 10 min,...spała- w poprzeg łózka..wszystko wytłukła..poukładałam ja przeniosłam na poduche ..przykryłam..spała do 7.20 i jak nigdy zamiast przyjsc do mnei to płakała na łózku...prosiła, by jej skarpetki załozyc:confused::-D...a nawet o nich jej nie wspomniałą(moze bb czytała)- w kazdym razie ...moja cierpliwosc wczoraj była mooocno naginana:sorry2:..tu mnie zosciło..a tu no na co? jak dziecko grzecznie lezy i zasnac nie moze?...dumna jestem z niej, ze chociaz udalo jej sie samej zasnac...

reklama
a moja ma fazę na własne łóżko , stare ponieważ w nim nie spała sprzedałam, ostatnio byłam u koleżanki i Izka wgramoliła się do łóżka jej córeczki , kazała się przykryć i powiedziała że tam zostaje , będzie spać u cioci :szok: normalnie na siłę musiałam ją stamtąd wyciągać do domu. Ale w sobotę wraca Grzesiek , jedziemy kupić łóżko dla Izy, narazie upatrzyłam sobie takie w Ikei, ale jeszcze muszę je zobaczyć na żywo.:tak:
IKEA | Łóżka | Łóżka | KURA | Dwustronne łóżko

Do góry