reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

Kania ty nie myśl ze incydent tylko pomysł sobie ze tak będzie zawsze:-)

Za to u mnie coś sie porobilo 3 razy sie Kuba budził w nocy niby tylko na chwile ale jednak na dobre wstał o 6:szok:Tyle ze nie wyciagalam go z łóżka pozwolilam mu pogadać godzinę a sama jeszcze polezalam boje sie troszkę ze go coś łapie bo jest strasznie marudny moja mama jest chora k wczoraj wrócił z pracy tez połamany :crazy:

reklama
Wioli mam nadzieję, że choróbsko się nie przyplątało do Was, i Kubusia nie dorwie.
Może zęby mu idą i dlatego tak się w nocy budził.
Oby to tylko chwilowe, i dziś pośpi lepiej.
A w ciągu dnia też się tak budzi???

Wczoraj praktycznie nie spał w dzień chodził marudzil sam niewiedzial czego chce zeby mu sprawdzalam nic nowego nie widać :eek:Mam nadzieje ze dzisiaj pospi normalnie bo mam w planach drzemke;-)

wioli - chorobskom mowimy: a kysz!!!Zdrowka i udanej drzemki!
kania - woow, super, zazdroszcze takiej nocki. Oby juz tak zostalo!!!!!

U nas pobudki co pol godziny od 23.30 do 4tej rano, wolanie 'mama', przewalanie i pobudka na dobre pare minut po 6stej...Padl na drzemle 11.45, ciekawe, czy dzis te 3 godziny pospi...

Ones juz myślałam ze pawełek pogodził sie z jedzeniem i spaniem ale widzę ze dalej sie gniewa;-)A pije jeszcze mleko w nocy?

ones:-(,współczuję...
...u nas tez dni dobroci dla matki sie skończyły:dry:.Wczoraj o 1.00 pobudka (poprzedzona dwiema "drobniejszymi" na smoczka) i domaganie się książki:baffled:.Po jakiejs godzinie "czytania" usnęła....

Ones, Happy :-( współczuję
Wioli mam nadzieję, że u Was lepsza nocka.
U Nas dziś była pobudka po 3 na jedzenie (bo panna wczoraj kolacji jeść nie chciała).

reklama
Happy :***
Trochę jej zmieniłam rytuał, tzn. po kąpieli nie idzie od razu do łóżeczka spać.
Chcę ją odzwyczaić picia mleka w łóżeczku do spania, żeby mi przy butli nie zasypiała, żeby zjadła normalną kolację z nami ale nie wiem czy dam radę to zmienić.
Najważniejsze to się nie poddawać a ja już wątpię w powodzenie tej akcji...

Do góry