reklama

Sen maluszkow

czy Wasze maluszki śpią już na poduszeczkach? bo moja jakoś ostatnio przytula się do kołderki, tzn. wchodzi na nią i tak śpi, muszę ją nakrywać kocykiem.

reklama
Moj nie spi i mysle,ze dzieciom poduszki nie sa wcale potrzebne.:cool2: a koldre ciagle rozwala i przemieszcza ja w rozne miejsca ale ja uwazam,ze jak bedzie mu zimno to sie obudzi i wtedy ja tez sie obudze i go przykryje:-)

Patryk śpi na płasko, bez żadnej podusi, wcześniej spał na pieluszce a teraz nawet tego nie potrzebuje :) Przykrywamy go kocykiem ale przy tym jak się wierci to jest przykryty tylko napoczątku a potem przybiera tak dziwne pozycje że ciężko go okryć dlatego śpi w spodenkach ;)

Ostatnia edycja:
Krzyś od początku śpi na bardzo cienkiej poduszce,takiej jak sa teraz sprzedawane w kompletach z kołderką na allegro.W nocy przykrywam kołderką,w dzień cienkim kocykiem lub pieluszką flanelową.Zależy jaka jest pogoda.

ROXI u nas jest identyko :))))) i pozycje i kwestia przykrycia :cool2: także ELUSIA u nas obywa się bez poduszek, bo jednak mam obawy, że może coś się Młodej tentegnąć poza tym czytalam kiedyś, że tak małym dzieciom są one zbędne, bo nawet nie wiedza, że można spać "na poduszce i mieć miękko i wyżej pod głowa" także ja się tego trzymam i do tego stosuję ;-)

reklama
Moje dziecko od urodzenia śpi w pościeli. Najpierw z nami w naszej, od kilku miesięcy w swojej w swoim łóżeczku. Ma normalną kołderkę i podusię i żyje... A że i tak się rozkopuje i wędruje po całym materacu, to już inna historia. Na to mu nawet śpiworek nie pomagał, jak go jeszcze w nim kładłam w zimniejsze dni. Ale na zimę mamy taki maxi-śpiwór i zobaczymy, jak się dzidzi będzie wysypiała w nim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry