Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a w żłobku spał podobno tylko raz, po obiedzie. W domu był padniety ale go przetrzymaliśmy i o 19 kąpiel i spać, czyli godzinke wcześniej niż mieliśmy 
Ale dzisiaj już tak kolorowo nie jest, katar go męczy i wybudza się co chwile, myśle że cały dzień w żłobku też swoje zrobił 
myśle że te panie też nie chcą martwić i dopóki nic złego się nie dzieje to przekazują taką "lajtową" wersje wydarzeń
ale to tylko moje domysły 
kania, te nasze dzieciaczki zawsze na przekór nam robią ;-) Jak dzisiaj wstawałam ok 6 do pracy to normalnie Patryk by się już budził gdybym ja jeszcze spała, a dzisiaj jak na złość spał w najlepsze i dopiero po 7 mąż musiał go wybudzaća w żłobku spał podobno tylko raz, po obiedzie. W domu był padniety ale go przetrzymaliśmy i o 19 kąpiel i spać, czyli godzinke wcześniej niż mieliśmy
![]()
KANIA właśnie z tym naśladowaniem innych szkrabów to jest dobra myśl. W sumie nasze dzieci są teraz na etapie podpatrywania i robienia tego samego, więc może jak dzieci w żłobku się spać kładą to tak samo i Ptyś czy Twoja Oliwka robią? coraz bardziej kwestia snu i "lulania" w żłobku mnie zastanawiać zaczyna ;-)