reklama

Sen maluszkow

ROXI 2x to co napisałaś czytałam. Najpierw zrozumiałam, że Twój mąż
o 6 nie spał, no i troche się ze złościł jak wyszłam do pracy
sorry2.gif
Ciekawa jestem jak dzisiaj bedzie spał bo już od 19.20 smacznie sobie chrapie
happy.gif
a potem dopiero obczaiłam, że to o Ptysia chodzi :laugh2::-p:zawstydzona/y: mam nadzieję, że dzisiejsza nocka (dla zachowania harmonii w świecie) przespana i spokojna u Was będzie.

reklama
makuc, :-D tak to jest jak się na szybko pisze i tak wiele rzeczy chce się przekazać ;-) ale ciesze się, że jednak dojszłaś o co kaman :rofl2:

edit. troszke zmodyfikowałam poprzedni post coby sens był jednak zrozumiały przy pierwszym czytaniu :happy:

Roxannka albo ja ją odbieram z mamą przed 15 albo mąż dopiero o 16. Wczoraj spała tam dwa razy, obudziła się oko 15.30 więc w domu już nie spała. A w domu jak tam się nie wyśpi to zaśnie po 16 i budzę ją o 17. Mam nadzieję, ze dziś u Was lepsza nocka, Patryk pewnie odreagowuje, normalne. U Nas dziś kiepsko w nocy było ale tu chyba przez kropelki, nowy zapach na poduszce i chyba ją drażnił bo w ciągu godziny 3 x się obudziła. Pobudka standardowo ok 6.

widzę, że w porównaniu z tym co piszecie u nas nocki mega lajtowe są. Od pewnego czasu młoda budzi się raz ok 3 albo i wcale. Ew. przebudzi się po 23 ale tylko na moment - pojęczy coś w łóżeczku, poskrzeczy i bez naszej interwencji spać idzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry