reklama

Sen maluszkow

reklama
Moj Adas spi jakos pomiedzy 13 i 15 godzin na dobe. W nocy spi zazwyczaj 11 (od 20-tej do 7-mej), chociaz w weekendy, jak my spimy, to i on pospi czesto do 8-8:15. Potem ma dwie drzemki, po ok. godzine-poltorej. Nic zlego o moim spioszku powiedziec nie moge :-D
Wyglada na to, ze tyle potrzebuje i jak wszystko idzie zgodnie z planem to zazwyczaj bardzo zadowolony z zycia i pogodny chlop z niego :rofl2:

U nas na szczęście noce wróciły do normy - powodem były zęby - wyszły nam górne dwójki, w sumie mamy już 6 zębolków :)

Nat, Franek śpi od ok. 19:30-20:00 do 6:00-7:00 a w dzień to tak dziwnie troche bo on sie rano budzi i jest taki zamulony, zje mleko, ok godziny sie w łóżku przewala z misiami, potem śniadanie i idzie spać na ok godzine i juz wstaje po tej drzemce naładowany i gotowy do zabawy. Potem śpi po obiedzie ok godzinki, zazwyczaj od 14:00 do wieczora nie śpi już wcale

A u nas dzis sajgon jakiego od dawna nie bylo:szok: bolal mala brzuszek!Ryk co pol godzinki-godzinke i tak od 1:30 do 6:30 rana.Az cos mi zasmierdzialo zrobila kupala,przebralam ja wypila 300 ml mleka i zasnela(bez jekow,placzu),wstala o 10:40 :-)

reklama
Mona to niezłą noc mieliście :baffled::-(

Dzięki dziewczyny za odzew, bo zastanawiałam się jak to jest.
Mój śpi 11h w nocy, a w dzień przeróżnie - od 30 minut do 3h (oczywiście łącznie i BAAARDZOOO rzadko)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry