reklama

Sen maluszkow

kania, nie dziękuje, żeby nie zapeszyć ;-) ale tobie również życze spokojnej i bezpobudkowej nocki :tak:

makuc, nice, wam również :-) a co do ząbków, to my jesteśmy daleko w tyle, ale teraz coś czuje że chyba ze cztery naraz wyjdą :baffled:

reklama
ROXI ee tam daleko w tyle. Ptyś ma tylko 2 mniej niż Alutek ;-) ja mam nadzieję, że zębiska szybko wyjdą bo je głównie za "umilanie" nam nocek winię. Nam też 4 na raz wychodziły. 2 dolne 2 przebiły się praktycznie w odstępie 2-3dni a teraz z górnymi się ta sama jazda zaczyna. Oszaleć przyjdzie.

u nas na dole też nie ma dwójek, a czwórki są. i potwierdzam słowa Kani. moje dziecko wcześniej nie reagowało na wychodzące zęby, a teraz to gorzej było z tymi czwórkami:baffled:

reklama
Makuc - jak ja mam już dośc tych cholernych zebów. Dziś noc znowu zryta - 2 razy mleko mały jadł :-/ A już było trochę czasu że zaczął przesypiać. Coś czuję, że po tym jak mu czwórki wyszły to był spokój i dlatego zaczął noce przesypiać,a teraz chyba mu coś dalej idzie. Kiedy to się wreszcie skońćzy :wściekła/y: U nas niestety tez każdy ząbek idzie bardzo dotkliwie i boleśnie, wrzaski, marudzenia, zdrapywanie sobie skóry na twarzy na żuchwie, krwawiące dziąsła, nieprzespane noce, ehhh.... szkoda gadać. Do tego mały ma chyba jakieś dziwne lęki i ostatnio jest wrzask jak się swiatło gasi. Dziś całą noc się światło w kuchni paliło, bo nie dał nam zgasić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry