mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
U nas pozmieniało się trochę w kwestii spania, bo nie mamy już dwóch drzemek w ciągu dnia a po prostu jedną długą i jest ona po zupce w godzinach 11- 12 i trwa tak od 2-3h. Wieczorem Łukasz idzie spać między 19:30 a 20:00. Czasem oczywiście ma bunt i idzie później.
Rano wstaje o 7. Nocki są raczej przesypiania całe, czasem się obudzi i przyjdzie do nas, chyba wtedy potrzebuje bliskości no ale śpi dalej.
Rano wstaje o 7. Nocki są raczej przesypiania całe, czasem się obudzi i przyjdzie do nas, chyba wtedy potrzebuje bliskości no ale śpi dalej.
u nas choroba odpuscila to 2 ostatnie noce byly ok,2-3 poplakiwania tylko tez za smokiem.Jak na nia to super

tzn. tak jak napisałaś - nie ma jakiegoś określonego wieku odnośnie końca ze spaniem w dzień. Mam np. koleżankę, której dziecko od ukończenia 6 miesiąca nie ma drzemek w dzień za to przesypia całe nocki bez jednego nawet miauknięcia. Z drugiej strony natomiast moja znajoma ma córkę, która już prawie 3 latka ma a i tak w dzień na min.2h śpi, bo inaczej nie wyrabia.