reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Rany Mrozik aleś się rozpisała, juz trzy strony, hihi.

Gosia witam po przerwie! Co do psa, to ja co prawda nie mam, ale znam wiele małżeństw gdzie bobo i psy, koty, chomiki i inne jakoś razem dobrze żyją. Myślę, że taki swój pies i od małego nie zaszkodzi, to w końcu swoje baktrie, ale odkurzać trzeba pewnie często. Mój niestety został u rodziców jak się wyprowadziłam.

A krostki i zła cera..hmm..mi się i przy Julce i teraz popsuła na początku ciąży, ale teraz już jest ok, no trochę na plecach i dekoldzie, ale ja jakoś tak mam zimą, nie wiem dlaczego, dermatolog stwierdziła że to hormony, ale nie jestem przekonana, bo co..na wiosnę ustępują? A mam już tak któryś rok z rzędu, chyba przez mało przewiewne ubrania, czy co..

U nas też bardzo zimno, wicher mocny i lodowaty..brrr.

reklama
AAa:-), to dlatego Naur, że praktycznie co drugi tydzień siedzę sama w domku i mi się nudzi strasznie . Mieszkam pod miastem, więc na zakupy daleko, nic praktycznie robić nie mogę, co najwyżej kurze zetrzeć. Na spacer też sie wczoraj iść nie dało, bo to śnieg, to deszcz...:-(. No to siedzę i was zamęczam ;-).

Rzeczywiście się rozpisałyście:-D , fajnie że wątek się troche ruszył. Ja też mam problem z krostkami na dekolcie i plecach...a tu ślub się zbliża :eek: Ale jakoś sobie rade dam, przed sylwestrem też miałam taki problem, ale sobie poradziłam i na sylwka poszłam z gładziutkimi pleckami, więc teraz też tak musi być. U mnie jest to zawsze problem jesienno-zimowy, już się przyzywczaiłam.

Pogoda dalej taka bezandziejna...zimno, pada i nie chce się nosa z domu wystawić..:baffled:

Dziewczyny jak u was jest z seksem?? Bo ja na początku ciąży to w ogóle ochoty nie miałam i mój Andrzej chodził zawiedzony, a teraz to bym go zamęczyła..... ;-)

Viviana u mnie z sexem dokładnie tak samo. Teraz ciągle bym chciała, a tu mój chłop chory ostatnio i wolę się tak nie zbliżać.

Ech...Mrozik pozazdrościć wolnego czasu, ja bym chciała choć jeden dzień tak nic nie robić.

sex sex sex...dokladnie tak samo!
Dzisiaj mialam pierwszy raz sen z moim bobo:-)Mialam go w swoich ramionach, taki malutki, calowalam go wszedzie, cudowny sen.Miewacie czasami sny z waszymi przyszlymi maluszkami?

Witam.
Ooo, Ola ja dzisiaj też śniłam o moim bobasku. Śniło mi się, że urodziłam chłopca -podobno sny się traktuje odwrotnie, więc może będzie dziewczynka, chociaż ja wolałabym pierwszego synka ;-)

A z sexem to u mnie odkąd jestem w ciąży to jakoś fajniej, nie wiem czemu, ale podoba mi się to :-)

Mi się częto śni bobas, albo podwójna Julka, hihi, jak dzisiaj, że były dwie takie same. A malec dzisiaj jakoś intensywnie kopie, za to ja jestem potwornie senna.
Idę poczytać i lulu, papa!!

Dzien dobry wszystkim przyszlym mama!!!
Dzisiaj byla dziwna noc.Wilam sie jak boa po lozku!otwieralam okna bo duszno mi jakos bylo,oglonie ze snem to nie mam zadnych problemow, ale slyszalam ze w ciazy sie one zaczynaja
Viviana,jesli mi by sie dziewczynka przysnila to na 99%wiedzialabym juz ze to chlopak,:-D sny sa odwrotnoscia rzeczywistosci, juz sie o tym przekonalam. A po moim snie, jak sie przebudzilam powiedzialam mojemu lubemu ...."ona byla taka sliczna, mala......"nie wiem dlaczego powiedzialam "ona":confused: ,we snie nie wiedzialam kim jest dzidzia.Jutro mam w koncu wizyte, to byc moze moja kruszynka pokaze swoje diamenty:tak:

reklama
Mrozik dopiero teraz zobaczylam to pytanie z ginem, po niemiecku sobie paplamy:tak:.
Jaka jest pogoda w Polsce? Bo tutaj pierwszy raz w tym roku zaczal padac snieg!!!ale dziwna ta aura w tym roku.

Do góry