reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07

Własnie wróciła od niego moja koleżanka z pokoju i jej powiedział że trzeba mnie wspierać bo jestem w ciąży. Pacan jeden nie pamięta chyba co przed chwilką wyczyniuał, chyba że tak u niego wygląda WSPIERANIE

Luxik
:)
To ten szef jakis niezrownowazony jest , albo zazdrosci, albo ma jakies fobie, albo alzheimera, albo ... nie znam szefunia, a juz go nie lubie, bedzie kolezanke z BB denerwowal.To ham.
A ja ide pranie zrobic, zmywarke wlaczyc i poszukac jakis fajny filmik na dzisiejszy wieczor.
A ja ide pranie zrobic, zmywarke wlaczyc i poszukac jakis fajny filmik na dzisiejszy wieczor.
Witam Was dziewczynki w ten zimowo-wiosenny paskudny dzień:-(
Po pierwsze gratuluję Synia i córuni
my tez czekamy na nasza córcie z niecierpliwością
Wczoraj poszlam do mojej gin bo od niedzieli mam jakies takie dziwne skurcze, w niedziele caly dzien mialam co kilkanascie sekund a wczoraj to czasem byly tak silne ze sie nie moglam wyprostowac, zwlaszcza po prawej stronie tak jakby jajnik.Przy tym brzuch robil sie twardy wiec postanowilam nie zwlekac i isc na konsultacje.Babka po zbadaniu powiedziala, że szyjka w porzadku tzn, ze sie nie skraca i jest twarda ale macica na dole jest rzeczywiscie jakas taka dziwna i powiedziala, że jak mi dzisiaj nie przejdzie i nadal bede czuc dyskomfort to mam isc do szpitala:-(
Wypisała mi skierowanie i cos czuje, że pewnie jutro pojade
a tak strasznie nie lubie szpitali.
Co do aborcji to ja jestem przeciwniczką,chyba, że ciąza zagraza zyciu i matki i dziecka.Uwazam ze kazde dziecko ma prawo do zycia zwlaszcza ze dzisiaj nie jest problemem nawet zostawienie dziecka w szpitalu zaraz po porodzie.Jak napisała Mrozik jest tyle malzenstw które bezskutecznie sie o dziecko staraja i czekaja na taką Kruszynkę, która mogliby pokochac, że aborcja jest po prostu niepotrzebna.Ta kolezanka powinna sie raczej zastanowic nad swoim zyciem i je przemyslec niz podejmowac tak glupie moim zdaniem decyzje.
Po pierwsze gratuluję Synia i córuni

Wypisała mi skierowanie i cos czuje, że pewnie jutro pojade

Co do aborcji to ja jestem przeciwniczką,chyba, że ciąza zagraza zyciu i matki i dziecka.Uwazam ze kazde dziecko ma prawo do zycia zwlaszcza ze dzisiaj nie jest problemem nawet zostawienie dziecka w szpitalu zaraz po porodzie.Jak napisała Mrozik jest tyle malzenstw które bezskutecznie sie o dziecko staraja i czekaja na taką Kruszynkę, która mogliby pokochac, że aborcja jest po prostu niepotrzebna.Ta kolezanka powinna sie raczej zastanowic nad swoim zyciem i je przemyslec niz podejmowac tak glupie moim zdaniem decyzje.
Witajcie dziewczyny. Parę dni mnie nie było a wy tyle napisałyscie. W piątek wieczorem wylądowałam w szpitalu bo pojawiły sie lekkie plamienia. Na szczęście szybko minęły, a USG wykazało że jest wszystko ok i wczoraj wróciłam do domku. Jutro wybieram sie do mojej lekarki bo na USG wyszło że mam bardzo nisko łozysko a lekarz w szpitalu jakoś nie za bardzo był chetny do rozmowy. Zobaczymy co się jutro dowiem.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Zapomniałam wcześniej napisać że mnie tez się w końcu bobas wyśnił, tylko miał już z roczek i do tego dobrze mówił i poprosił mnie żebym mu powiedziała co to jest siusiak
, bo w śnie latał golusieńki, no i własnie to był chłopczyk. Gimnastykowałam sie z odpowiedzią na to ciężkie pytanie i aż sie obudziłam

reklama
Podziel się: