reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Chodzi o to, że na poprzednim nic nie było widać, nawet serca nie dało się zbadać i mam powtórzyć to badanie. Tylko nie wiem jak bardzo pilna to sprawa, bo to niby miało być połówkowe a to będzie ok24 tygodnia robione. Mogę iść bez skierowania ale wtedy zapłacę.
No w końcu sama wymyśliłam, że wbiję się bez kolejki do mojej lekarki i poproszę o skierowanie tylko na usg, a na wizytę pójdę już z wynikiem.
Jeśli mi da to skierowanie tak...

reklama
cześć dziewczyny
Dzisiaj ja jestem w podłym nastroju. Kierownik mnie znowu zdenerwował. Pierwszy dzień przyszedł po świętach i od progu na mnie ... Chyba mu się musiałam w nocy przyśnić i coś mu nie podpasowało - wredniak jeden.
Jutro idę do gina na wizyte i poważnie zaczynam sie zastanawiać nad zwolnieniem, może tak na 2 tygodnie i może wtedy by się baran zastanowił co robi
Koniec narzekań. Jak tam wasze brzuszki? Odpoczęły już po świetach?​

Mój Brzuszek Rośnie. Powiedzcie Jak To Jest U Was. Mój Maluszek Kopie B. Delikatnie I Czuje Go Ok 5 Razy W Ciągu Dnia To Chyba Mało. I Ja Juz Sie Zamartwiam.....

Witam wszystkie kobietki w ten sloneczny dzionek:happy:

Jak tam Naur? Zrobilas USG?
Mrozik co ty sie tak meczysz z tym brutalem:confused::baffled::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bierz wolne jesli mozesz,dzidzia tez ma stres kiedy mama sie denerwuje,wyslij zdjecie tego twojego szefunia, zaczniemy go dokladnie opisywac,lepiej bez ciuchow, moze bedzie sie mozna z niego dobitnie posmiac:-D:-D:-D

Sylwia
moj maly to czasami rusza sie tak intensywnie ze mysle sobie "cos nie tak", moze sie maluszek denerwuje,albo juz teraz charakterek i temperamencik sie ksztaltuje???:confused::confused::confused:,a czasami odpoczywa, i wogole sie nie rusza.Czasami wierci sie tak delikatnie,przekreca, a czasami puknie delikatnie.:tak:

Mrozik to jak z tym zdjeciem?

Sylwia wejdz na Forum Baby boom(to ta glowna strona od ktorej sie zaczyna forum)i na koncu jest watek "Jak kozystac z forum"a w nim porady odnosnie suwaczka, a pod spodem "test" tam poprobuj

Rozbawiłaś mnie troszkę Ola :tak: . Zdjęć niestety nie posiadam, jakbym posiadała to jakieś rytuały bym już na nich odprawiała, kłócie szpilką itp ;-) :-D .
Nie chce mi się w domku siedzieć, dobrze mi w pracy, bo mam zajęcie. Chciałam chociaż do końca maja popracować. Ostatnio jeszcze zapowiedzieli podwyżki, a nieobecni nie mają racji głosu :-( . Jak mnie będą stresować to pewnie że idę na zwolnienie. Na razie takie na postrach - dwutygoidniowe wezmę, ale chyba od przyszłego tygodnia, od piątku, to na weekend majowy się załapię​

Ech to mój chyba leniwiec. Od 2 dni jstem w 20 tygodniu i nigdy nie było intensywnie. I chyba nie lubi, gdy siedzę. Wtedy go czuję najczęsciej. A co z tym suwaczkiem?

reklama
Sylwia - Ola ci wyżej napisała jak go wstawić, poszukaj na tej stronie :tak:.
A jak sie siedzi to maluszek ma mniej miejsca i bardziej go chyba czuć jak kopie. Ja wyczytałam że jak się chodzi to wtedy go bujasz i on zasypia, bo mu dobrze w takiej kołysce. A jak siadasz lub kładziesz sie to się budzi :-D

Do góry