reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Co do mierzenia to dobry pomysł...tez musze
Ja do szkoły rodzenia sie juz zapisalam, bo potem moze nie byc miejsc, u mnie szkola rodzenia zaczyna sie od 30 tygodnia wiec mam jeszze czasu troche....

reklama
Ale sie rozpisały:-D dobrze niech nam forum rozkwita na wiosne:-p a u nas dzisiaj typowo wiosenna pogoda i troche slonka nawet,pieknie:-)

Cześć kobietki!

Mój maluszek rusza się, przeważnie jak leże. Kiedy mama chce odpocząć to maleństwo bryka :-)
Byłam dzisiaj na konsultacji u kardiologa. Na razie stwierdził, że to kołatanie moze wynikać z tego że organy wewnętrzne trochę zmieniły położenie, dzieciątko się rusza i przepona tez trochę przeszkadza. Na wszelki wypadek dał mi skierowanie na EKG 24-godzinne (termin mam na 10 maja) i wtedy zobaczymy co dalej. Z kolei na wizycie u ginekologa wyszło mi, że mam za wysoki poziom cukru i muszę iść do poradni diabetologicznej. Mam nadzieję, że nie będe miała cukrzycy ciążowej :-( Poza tym moje dzieciaczki znowu choruja i ja oczywiście tez jestem zakatarzona. Mam nadzieję, że na katarze się skończy :baffled:

Sylwia, a ja nic nie widzę :-( , chyba mój komp sobie nie radzi. Może w domku uda mi się suwaczek podejrzeć :tak: . Ja Madziara strasznie boję sie tego badania cukru. Mam nadzieję że wyjdzie dobrze. Za ciebie trzymam kciuki żeby też było jak najlepiej​

Ja na 10 maja dzisiaj umówiłam się na trójwymiarowe USG w Lublinie. Takie odległe terminy. Będę wtedy w 24/26 t.c. Podejrzę dzidzie co robi w moim brzuszku;-)

reklama
Do góry