reklama
Zmierzyłam sie
i jestem w szoku
w cyckach mam 105 a w brzuchu 101
ja też Naur bede równa,szybciej niż ty
O szkole rodzenia już pisałam,jestem zapisana od dawna,zaczynam w 30 tyg.
Jeśli chodzi o brykanie dzidzi to tyljko wieczorami i jak leze.Moze jak stoje to mu lepiej?
:-)
Sylwia nadal nie masz suwaczka
masz tylko adres,ciekawe czemu?
popróbuj jeszcze,moze ci sie uda w koncu

O szkole rodzenia już pisałam,jestem zapisana od dawna,zaczynam w 30 tyg.
Jeśli chodzi o brykanie dzidzi to tyljko wieczorami i jak leze.Moze jak stoje to mu lepiej?

Sylwia nadal nie masz suwaczka

mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Cześć, ja jak zwykle witam sie z samego ranka. pracę tak zaczynam ;-) , do śniadanka sobie czytam.
Sylwia, nie poddawaj sie z tym suwaczkiem, fajnie jest jak się coś czyta i wiadomo który to tydzień i ile zostało jeszcze. GG posiadam, ale raczej nie korzystam, wolę na bb pisać sobie do Was
. Spróbuję wstawić mój numer, ale uprzedzam, że nie zawsze daję rade odpowiedzieć
Sylwia, nie poddawaj sie z tym suwaczkiem, fajnie jest jak się coś czyta i wiadomo który to tydzień i ile zostało jeszcze. GG posiadam, ale raczej nie korzystam, wolę na bb pisać sobie do Was

Witajcie u mnie pogoda super... w sobote też ma byc ładnie
I to mnie cieszy...najwazniejsze zeby nie padało...dzisiaj mi sie snilo, ze z powodu braku czasu nie poszlam do fryzjera i na slub poszlam nieuczesana....
ja mojego maluszka będę podglądac w poniedziałek...
A test obiciazenia glukoza tez mam w przyszlym tygodniu...
Widze ze tu pełno problemow typu jak wstawic suwak...gg...itd...

ja mojego maluszka będę podglądac w poniedziałek...
A test obiciazenia glukoza tez mam w przyszlym tygodniu...
Widze ze tu pełno problemow typu jak wstawic suwak...gg...itd...

sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Hej. Mój suwaczej jest ukryty:-) Może zróbmy wątek o naszych wymiarach. Ja mam 170 cm, przytyłam 10kg, 100 w cycach, 100 brzuch (w pępku) dupcia 107
Mrozik gg w opisie-komunikatory.Idziemy łeb w łeb i myślę, że czasmi dobry jest taki kontakt.

Mrozik gg w opisie-komunikatory.Idziemy łeb w łeb i myślę, że czasmi dobry jest taki kontakt.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Oj, ależ sie tu cisza zrobiła. Chyba wszystkie na spacerek wyszły :-) . Dobrze - słoneczko teraz bardzo wskazane, podobno poprawia samopoczucie. Ja po pracy zrobię sobie półgodzinny spacerek, bo idę pod firmę męża. Trasa bardzo fajna, bo idzie się koło rzeczki, przez taki mini prark.
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Witajcie!Ja dzisiaj zapisał sie do szkoły rodzenia można już chodzic ale zapisano mnie na 5 czerwca bo rozpoczyna sie nowy kurs zajecia trwaja 2 godziny tygodniowo koszt to 300zł to tak na wstepie, ogólnie troche handra mi minęła i już lepiej może to też dzięki pogodzie bo naprawde jest ładnie dziś próbowałam wstawić zdjęcie dzidzi i brzusia ale mi nie wyszło
z tymi wymiarami o dobry pomysł jak znajde chwilke też się wpisze podobno pogoda w weekend ma być piękna więc ślub napewno bedzie piekny!i zdąższ do fryzjera u mnie padał deszcz ale i tak było suppperr
wiec sie niemartw bedzie to napewno niezapomniany piekny dzien, a i zaraz w poniedziałek zobaczysz maluszka, ja mam swoje badania 9maja dopiero ale czas tak szybko leci że to niedługo:-) miłego dnia dla Was!:-)

Podziel się: