reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Zmierzyłam sie:zawstydzona/y: i jestem w szoku:eek:w cyckach mam 105 a w brzuchu 101:laugh2: ja też Naur bede równa,szybciej niż ty :-D
O szkole rodzenia już pisałam,jestem zapisana od dawna,zaczynam w 30 tyg.
Jeśli chodzi o brykanie dzidzi to tyljko wieczorami i jak leze.Moze jak stoje to mu lepiej?:confused: :-)
Sylwia nadal nie masz suwaczka:no: masz tylko adres,ciekawe czemu?:confused: popróbuj jeszcze,moze ci sie uda w koncu:-D

Cześć, ja jak zwykle witam sie z samego ranka. pracę tak zaczynam ;-) , do śniadanka sobie czytam.
Sylwia, nie poddawaj sie z tym suwaczkiem, fajnie jest jak się coś czyta i wiadomo który to tydzień i ile zostało jeszcze. GG posiadam, ale raczej nie korzystam, wolę na bb pisać sobie do Was :tak: . Spróbuję wstawić mój numer, ale uprzedzam, że nie zawsze daję rade odpowiedzieć :zawstydzona/y:

Ale musice mi podpowiedzieć jak zrobić żeby moje gg bylo widoczne pod nickiem :-p , nie mam pojęcia gdzie się to wstawia:wściekła/y:

Witajcie u mnie pogoda super... w sobote też ma byc ładnie :-D I to mnie cieszy...najwazniejsze zeby nie padało...dzisiaj mi sie snilo, ze z powodu braku czasu nie poszlam do fryzjera i na slub poszlam nieuczesana....
ja mojego maluszka będę podglądac w poniedziałek...
A test obiciazenia glukoza tez mam w przyszlym tygodniu...
Widze ze tu pełno problemow typu jak wstawic suwak...gg...itd...:elvis:

Hej. Mój suwaczej jest ukryty:-) Może zróbmy wątek o naszych wymiarach. Ja mam 170 cm, przytyłam 10kg, 100 w cycach, 100 brzuch (w pępku) dupcia 107:zawstydzona/y:
Mrozik gg w opisie-komunikatory.Idziemy łeb w łeb i myślę, że czasmi dobry jest taki kontakt.

Jak tylko mąż znajdzie chwilkę to go poprosze i mi pomoże wstawić moje gg :tak: .
Wątek o wymiarach mnie się podoba, jestem za. Jak tylko się zmobilizuję i zmierzę to sie wpisze oczywiście. W biuściku to chyba ja wygram :szok: ;-)​

Oj, ależ sie tu cisza zrobiła. Chyba wszystkie na spacerek wyszły :-) . Dobrze - słoneczko teraz bardzo wskazane, podobno poprawia samopoczucie. Ja po pracy zrobię sobie półgodzinny spacerek, bo idę pod firmę męża. Trasa bardzo fajna, bo idzie się koło rzeczki, przez taki mini prark.

reklama
Witajcie!Ja dzisiaj zapisał sie do szkoły rodzenia można już chodzic ale zapisano mnie na 5 czerwca bo rozpoczyna sie nowy kurs zajecia trwaja 2 godziny tygodniowo koszt to 300zł to tak na wstepie, ogólnie troche handra mi minęła i już lepiej może to też dzięki pogodzie bo naprawde jest ładnie dziś próbowałam wstawić zdjęcie dzidzi i brzusia ale mi nie wyszło:wściekła/y: z tymi wymiarami o dobry pomysł jak znajde chwilke też się wpisze podobno pogoda w weekend ma być piękna więc ślub napewno bedzie piekny!i zdąższ do fryzjera u mnie padał deszcz ale i tak było suppperr:-D wiec sie niemartw bedzie to napewno niezapomniany piekny dzien, a i zaraz w poniedziałek zobaczysz maluszka, ja mam swoje badania 9maja dopiero ale czas tak szybko leci że to niedługo:-) miłego dnia dla Was!:-)

Do góry