Witajcie dziewczyny,mało sie odzywam i stwierdziłam że czas to nagdonić,czytam Was codziennie,ale sama zawsze rzadziej pisze. Zdziwiło mnie, że juz majówki zaczęły rodzić...czas tak szybko leci ze niedługo sierpniówki bedą "starować" :-)
Czy Wy miewacie już jakieś sny dotyczące waszego maleństwa??mi się juz kilka razy śniło i zawsze że urodziłam dziewczynke (mówią mi ze skoro mi sie sni dziewczynka to bedzie chłopczyk-moj A. byłby w siodmym niebie;-) ) a co do snu o jeden miałam okropny,ze np nie zdązyłam kupić dziecku ubranek,ani nie miał łóżeczka,albo ze go kąpałam i głowka mi pod wode poszła....bbrrrrr okropne...
a ostatnio dostałam manie na oglądanie ciuszków,ale głownie z tego względu jak powinno sie ubierać takiego malca...body,pajacyki,śpiochy,kaftaniki....rany sporo tego...i czytałam gdzieś że powino sie ubierać body i na to śpiochy...ale ni umiem zrozumieć jednego,niektóre body są bez rekawków i bez nogawek,a inne są z długim rękawem i bez nogawek,wiec jak na to zakładać jeszcze śpiochy...no a z resztą wszytskie te dzieciece rzeczy zapinane są w kroku,wiec jeśli założy sie body i potem śpiochy to maluch ma az dwa zapięcia między nóżkami,czy to czasem nie bedzie za dużo??a pod tym wszystkich jeszcze pielucha!
o rany wiem...moze zadaje głupie pytania,ale jakoś taka srachliwa jestem,a zawsze wole wszystko dokładnie wiedzieć,bo nie cche zeby poem kazdy mi mówił jak mam robic,bo ja nie bede nic wiedziec...
ehhh ale sie rozpisałam