reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola - po takiej informacji powinnaś się czuć naprawdę wyjątkowa:tak: . Szkoda że tak mało kobiet decyduje się tam na urodzenie dziecka. Może powinni wprowadzić becikowe na zachęte :-D

reklama
Ja dla bobaska mam juz m.in to. teraz czekam na body EARLY DAYS. Kupuję w kolorze uniwersalnym ( zielony, żółty)

Śliczne zakupy. Ja kolory wybieram podobne :tak: . Znalazłam jeszcze na necie pozytywke, troszkę kosztruje, ale w nią zainwestuję. Taki śliczny tygrysek z prosiaczkiem​

AAA, z tym gg to w końcu nie wstawiliśmy, bo po obiadku (późnym ;) zasnęłiśmy. Może poprostu tutaj podam mój numer 2703671​

Super Sylwia ze masz wreszcie suwaczek:tak:
Jeśli chodzi o zakupy dla dzidzi to ja wiekszość rzeczy już mam,dostałam pełno ubranek od kolerzanek,połowa z nich jest nowa,wiec musze przejrzec,poprac i dopiero bede mogla na zakupy sie wybrac jak bede wiedziala czego mi dokladnie brakuje:tak: :-) a tez nie bede za duzo kupowac-przynajmniej tych akurat -bo pewnie wszystkich założyc nie zdąze,a przeciez i duzo ciuszków od znajomych po urodzeniu dostaniemy:-D zawsze tak jest :tak: i jak na złość wszyscy biora ubranka na teraz:-)
Jesli chodzi o sny to nie mam koszmarów,właściwie do tej pory miałam jeden sen z dzidzią -że urodziłam zdrową córeczke-wiec zgodnie z wierzeniami urodze Adasia:eek: :-D
U nas juz drugi dzien taka pogoda piekna i mam nadzieje ze taka sie utrzyma,az sie che byc na dworzu i grzac brzucho:tak: :-D
Dzisiaj mam wizyte u gina,mam nadzieje ze wszystko w porzadku-podejrzewam ze waga troszke za duzo do góry poszła:zawstydzona/y: zobaczymy:-)

Kira - ze mnie się "śmiała" położna jak mnie mierzyła wczoraj, że w końcu mi się przytyło, bo co do nich szłam, to waga ta sama, ale ostatnio ostro ruszyło w górę :-D

reklama
hej!

co do ciuszkow to ja kupialm sobie spodnie dresowe w h & m. REWELACJA! Maja taki wygodniutki wysoki pas, ktory sie nie zsuwa ani nic, nigdzie nie uwiera, nie cisnie- czuje sie w nich extra! polecam!

Ola_lux (to ty wstawialas ten nienieski dresik?) ten dres chyba sie nie za bardzo nadaje- tzn spodnie tak bo sa niskie biodroweczki, ale bluza zdecydowanie za maly kroj i za obcisly. ja spodnie wole wysokie bo nie lubie jak mi goly brzuch wysatke wiec takie biodrowki nie sa dla mnie, ale jak ktos lubi :)

Co do rzeczy dla dzidzi mamy sporo ubranek, chyba z 3 wory wyjda tego, ale musze przejrzec i podzielic na rozmiarki, zobaczyc co brakuje.
Mamy tez wozek.
Dostalismy sporo ciuszkow dla dziewczynki, a mamy chlopca.
Moze ktos ma na odwrot i chcialby sie wymienic? :)

Do góry