reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Będę spać - w południe :-D. Rano zawsze wcześnie wstaje. Budzę sie około 6 i już zasnąć nie mogę. Tzn np teraz się zdrzemnę na pół godzinki, a później koło 13 planuję tak do 16 pospać - ale nie wiem czy mi się uda ;-). A między drzemkami na miasto się wybiorę i coś pooglądam....

reklama
O, to dzisiaj wysyp USG, ja też mam na 18.15.

A drzemki popołudniowe codziennie sobie ucinam od 14-16.00 z Julką, bo bym nie wyrobiła do wieczora, zwłaszcza że ostatnio kiepsko zasypiam a wstaję jak zwykle koło 8.00.

Tak dzisiaj straszliwie wieje, że na rzadem spacer się nie wybieramy. Poza tym po południu J. i tak ma basen, to się porusza.
Niech ta pogoda się poprawi, bo my chcemy za tydzień do lasu jechać!~

A Viviana po ślubie zniknęła..

Juz po.:tak:

Myslalam ze to bedzie 3D a to nie bylo to, nie wiem dlaczego inny lekarz mi to robil , moj tez umie normalne Usg zrobic, tylko ze tym razem wszystko bylo idealnie kontrolowane, pluca, serce, nerki, zoladek, siusiak:-D, i palce, nogi rece,buzia, taka jakas wielka nowoczesna maszyna, hm...
Moj chlopczyk zdrowy, bez uszczerbkow i...bardzo niegrzeczny:wściekła/y::-D
Wogole nie chcial sie pokazywac, wiercil sie okropnie.

A wiec jest nas wiecej z dobra nowina, Janbor super ze i u ciebie wszystko w porzadeczku:tak:ty core ja syna, hehe

A dzisiaj inne kobitki tez maja terminy u doktorkow, nie? Sylwia m.in.ty.

A ty Naur?jak tam USG twoje?juz zrobione?

Mam profil mojego malucha,wkleje jak man woci z pracki:tak:

A gdzie sa wszystkie kobitki? Mrozik? Spisz?:confused:

VIVIANA!!!!! a ty gdzie? tak czekam na wiesci od ciebie:confused:

No ja dzis nie mam usg:-( ale za to 9maja:-) cieszymy sie żw Wasze dzidzie zdrowe i piękniusie!!!!
Ja dzis lepszy humorek mały rano pokukał czytam mu codziennie ksiązeczki a wieczorem puszczam pozytywke :-D
tez lubie sobie pospac w dzien ale teraz to jakos mam wiecej energii miłego popołudnia właśnie robie obiadek rybka ziemniaczki i suróweczka!
pozdrawiamy!!!:-D

Witajcie kobitki:-) u mnie dzis sloneczko ale wiatr okropny wieje,ale we wtorek ma byc 27 stopni :szok:
za około godzine ide do ginka na usg :-) juz nie moge sie doczekac:-) ciekawe czy sie wygada mojemu Arturowi czy chlopak czy dziewczyna,ale pewnie bedzie solidarnosc plemnikow i ja zadnej niespodzianki przy porodzie nie bede miala:-) jejku dobra ide sie pomału wykąpać i lece,alez ja zawsze podekscytowana tymi wizytami jstem:-) wieczorkiem napisze moze jakies nowe zdjątko do kolecji wrzuce.
to trzymajcie sie dziewczyny,miłego popołudnia :-)

Ja już wróciłam. Wszystko ok. Dzidzia ma główkę z prawej strony. 3 tyg temu była z lewej. Dzidzia machała rączkami.Widziałam żeberka , kręgosłupik. Co do płci jeszcze nie wiadomo. Same zobaczcie,nic tu nie widać:-)

Ja tez juz wróciłam:-) wszystko w porzadeczku,serduszko widzialam,nózki widziałam, kregosłup, pęcherz,brzuszek. lekarz powiedział ze nie ma zadnych zastrzezen,płci nie znamy jeszcze,choc jak to lekarz stwierdził "jajek nie widać" ale dziewczynka na 100% tez nie jest,wiec dalej nie wiemy,a Artur powiedział ze jak juz nie widac to ne bedzie widac i ze bedzie dziewczynka(a on tak pragnie chlopca),no ale okaze sie w sierpniu ;-) a co do kopnięc...lekarz mi powiedział, ze jeśli dziecko kopnie w łożysko to matka moze tego nie poczuc,bo ono ma tez jakiś 1cm (o ile dobrze pamiętam)wiec nie ma sie czym martwic;-)
Później zamieszcze moje zdjątko:-)

Heh to tak samo jak mój mąż - też Artur. Dziś wyjątkowo nie był przy USG. Gdy wróciłam powiedziałam , że dziewczynka ( oszukałam). A on na to z wielkim rozczarowaniem w głosie "dziewczyna?!!!!!!!!!!!!!!!!!"
On chce synka ja córeczkę. Całe szczęście, że opcje są tylko dwie:-). Czuje , że synek. Co będzie - i tak juz je kocham z całego serca. Ja dowiem sie 10 maja. Mówią mi : syn jest bardziej związany z matką, a córa z tatusiem:tak:

reklama
Witam,Sylwia,ja tez mialam przeczucie ,ze bede miala synka,od grudnia bylam pewna,ze to bedzie synek,taka kobieca intuicja...hehe,ktora zawiodła nota bene:-).Koncem marca juz wiedzialam,ze bedzie dziewuszka i szalałam ze szczęścia.Jak widać,różnie moze byc;-)

Do góry