reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ty nie czujesz sie laska Kira, ja tez nie, a do tego mam pryszcze :szok::szok:a ty sliczna karnacje :tak:a waga ci spadnie a mi nie wiadomo czy pryszcze znikna:-(, no i co????

reklama
Mrozik dzieki za przepis!!!!

A z tym spotkaniem to super pomysl!!!! Moze spotkamy sie wszystkie w Luxemburgu??? na lody pojdziemy???:-D:-D:-D:-D:-Dna basen, do muzeum???:-D:-D:-D:-D
Ale tak na powaznie to trza by sie kiedys tam spotkac:tak:

Dzięki mam nadzieje ze niedługo zobacze moje kochane nóżki i rączki poczuje,
kopytek niestyty niepotrafie jeszcze ale wszystko przede mną:tak: Kiara fajna laska z Ciebie i pozostałe mamusie tez ślicznie wyglądacie niema co sie martwic ja moge przytyc 30kg najwazniejszy jest moj maluszek a po weźmiemy sie za siebie i bedziemy sie dopingować.
Może znacie jakąś fajna i sprawdzona stronke z artykułami dla dzieci napiszcie adresik! dzięki!:-D

Kira wiesz co?jeszcze jest tego typu opcja(juz ostatnia) ze maluchy to nas tak pogonia ze i te nadkilo przed ciaza uda sie zrzucic:tak:
Ja mysle ze jest to bardzo prawdopodobne:tak:

Moja stronka internetowa ktora znalazlam ma tylko wozki www. bobowozki. pl, a po za tym mam pelno francuskich, bo moj man szuka, ale to chyba sie tobie nie przyda,ale jesli tak to jak Carlo z pracy wroci to ci pare podrzuce, sliczne rzeczy maja, przesliczne i nie drogie latwo znalezc. No i allegro, tez ponoc mozna cos ciekawego znalezc:tak:
A Mrozik reklamuje taka jedna ....szipszop.pl, tak?

OLUś pryszczochy znikną na 100%
A na obiad polecam młode ziemniaczki +koktajl z ogórka( przepis od MROZIK - Jola pychotka).
łóżczka już nie mam ----ma nietypowe wymiary 115 na 60cm ( och ci ruscy):-(. Materacyki są 60 na 120
Upatrzyłam kolor wózka coral lub gold oliv. Wcześniej chciałam zielony, ale patrzę, że juz za dużo zielonych w moim mieście:-D

Jesli chodz i wozki to ten mi sie podoba,(juz nie quinny) ale jasny bordo z czarnym, albo jest jeszcze wersja w kolorwe paseczki, no i oczywiscie duza spacerowa, to jest maly fotelik do smochodu, a potem wklad spacerkowy, jest tez na cztery kola(BEBECAR)

racerst_fotel.jpg

rzecz gustu:tak:

reklama
Dziewczynki tak jak mówiłam szwagierka teraz waży 50 kilo i ma tylko 162cm wzrostu więc naprawdę nie ma się czym przejmować.:-D Ja teraz tylko się martwie bo za całą ciążę przytyłam może 3 kilo :dry:A napewno maluchy Nas tak pogonią że w oczach bedziemy zrzucać te kilo:p

Do góry