reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ja sobie zamówiłam ich katalog to po zobaczeniu cen tych wózków o mało nie zemdlałam. W Anglii one są naprawdę drogie:dry: A szkoda bo fajniusie są szczególnie te w starym stylu:tak:

reklama
Wiesz Madeline?? Z ta waga do ostatniej wizyty u lekarza to tez mi super szlo bo tylko 2 kilo mialam wiecej , ale ostatnie 4 tygodnie mnie rozdelo, niesamowite!!!!niemozliwe!!! a jednak.Na poczatku chudlam, chudlam, rodzinka myslala ze diete cud sobie robie, potem delikatnie szlo do gory, bez znacznej roznicy, no ale teraz jak juz mowilam , totalny szok:szok:

A ten wozek to ja nie wiem czy my na 100% kupimy, Carlo chce ale dla mnie za drogo, z czasem zobaczymy, bo inne wydatki nas czekaja jeszcze, potem lekarze, lekarstwa, kosmetyki, pieluchy, pranie codziennie, i wiele wiele innych, a sa tez inne fajne markowe, np.Esprit nie drogi a tez w miare fajny:tak:

Niewiele wyszło z tych moich stronek więc napiszę nazwy sklepów, będziesz sama musiała poszukać ;-). Boboland, bobomarket, sklep.petit. e-bobasek

Jak nie weszlo jak weszlo:-D:-D, te adresy dobrze dalas Mrozik, wskakuja bez problemow .Ja nie umiem tego zrobic:-(, wpisuje adres ze spacja:dry:

Zaraz sobie podejze z tymi laktatorami, i czy oni wysylaja za granice?? zaraz sobie sprawdze:tak:, a jak znajde jakas stronke to tez podam :tak:

Jestem w domku. Patrzę przez okno na mamusie z wózeczkami............Kiedy to będzie... Ech,żeby juz było za 4 mce. Moja dzidzia puknęła w coś na dole,że aż zabolało.

Teraz siedzę jak palec w domu, mąż wróci późno i jakoś mi smutno...

Ola - wysyłają, ale strasznie dużo się płaci. Nie wiem czy nie taniej wyjdzie ci zamówić do mamy przesyłkę i niech może ona paczkę wyślę do ciebie - ale też nie wiem ile taka paczka kosztuje :eek:

Zapomniałam o najważniejszym :szok: Ola - ja do Luksemburga z chęcią się wybiorę :-D, tylko czy na bilet mnie będzie stać :eek:. My z mężem uwielbiamy zwiedzać świat:tak:, a maluszek jak będzie miał już parę miesięcy to myślimy na wakacje jechać gdzieś za granicę. Zastanawiamy się np nad Grecją kontynentalną

reklama
Sylwia, nie jestes sama:tak:,my jestesmy jeszcze:tak:, a teraz weekend sie zacznie to wiecej czasu bedzie na "bycie razem" :-D
A bobo to moze cie w jajnika dziabnal , jak na dole i zabolalo??:eek:, to jajnik chyba:-D, ten twoj slodziutki to tez maly lobuz!:-Djak moj:-D

Z tym laktatorem Mrozik to zobacze ile tutaj kosztuje, bo jesli przesylka ma byc droga to moze i na to samo wyjdzie:eek:, albo jak bede w Polsce to sobie kupie,bardzo ci dziekuje za ta stronke z aventa:tak::tak:, o tej przesylce musze sie dowiedziec, zaraz zadzwonie, jesli nie drogo to zamowimy, albo do mamy i mama wysle:eek:, ah....zbaczymy:tak:

My na przyklad kupilismy pare rzeczy w sklepie Premaman, a to ich stronka www. premaman. com

Tutaj laktator , ten sam co mi pokazalas kosztuje 57 euro z dwoma butelkami i dwoma smoczkami, a komplet laktatorowy kosztuje 147 euro, z torba i innymi duperelkami - to odpada.

Do góry