reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ja bede musiala pogadac z lekarzem jak to jest tutaj z tym porodem, bo narazie to przypuszczam i snuje scenariusze, a konkretnie to jeszcze nie pytalam

Natalka trzymam kciuki za obrone, a bolem sie nie martw bo lekarze chyba wiedza co sie dzieje i jesli naprawde by cos zlego bylo to by ci powiedzieli, musimy to przezyc

Naur
no co ty!!??? co z tym brzucholkiem sie dzieje???Jak nie przejdzie to do lekarza, a moze to rzeczywiscie zakwasy, albo oryginalny skurcz miesnia .Jutro masz termin u dentysty, ja zaraz!!!!!!:szok::szok::szok::szok: boje sie okropnie, strasznie, panika mnie dopada, zawsze kiedy musze isc do dentysty!! wstyd ,ale nie obchodzi mnie to, mialam nieprzyjemne doswiadczenia z dentysta i mi tak zostalo.
Trzymajcie kciuki kobitki, bo naprawde mam stresa, boje sie jak nie wiem co:sick::sick:, napewno sie porycze a co jeszcze to nie wiem............

Ide sie szykowac:surprised:

reklama
ola_lux trzymam kciuki napewno dasz radę u tego dentysty:tak:

U nas z porodami to jest tak... kiedyś była porodówka tylko dwuosobowa (oczywiście rodzące oddzielone ścianką:-D) i wtedy jeśli rodziła druga osoba to musiała się zgodzić na obecność mojego męża - na szczęście nikogo nie było jak rodziłam:tak: Teraz jest ta zwykła porodówka i specjalna do porodów rodzinnych:-)gdzie można być z bliską osobą od pierwszych skurczy do samego końca:-D potem tatuś do domku a mama z dzidzią na salę poporodową- zwylke 4 osobową ale nawet dobrze bo samej byłoby nudno:tak:Jak urodziłam córkę to leżałam sama 1 dzień - NUDA - nie macie pojęcia jak się cieszyłam jak wreszcie kogoś do mnie przywieżli:-)

Wiecie tak się nieraz zastanawiam jakie szanse miałoby dziecko gdyby się nagle urodziło...:eek::zawstydzona/y::szok:nie powinnam tak myśleć ale to rozwarcie...i do tego dziś boli mnie podbrzusze maleństwo mi je po prostu rozsadza:szok::surprised: 33 tydzień to już chyba nie najgorzej?Ale lepiej niech tam sobie siedzi jak najdłużej:tak:

No to chyba jesli nasze chcialy by juz przyjsc na swiat to nic zlego nie powinno sie dziac Gosia, skoro Madziara tak napisala? Dzieki ze trzymylas kciuki, bo pewnie dlatego przezylam:tak:, porazka z tymi doktorami tutaj, mial tylko mi skontrolowac i wbic stempel!!!, bo wiem ze wszystkie mam zdrowe, a on ze kamienia troche jest a to powoduje ze bakterie sie odkladaja i to malenstwu szkodzi, no i czyscili mi wszystkie zeby, ciekawa jestem jaki rachunek mi wysle, zalamka z ta kasa i tymi doktorkami!!!!!!!!!

Sylwia
pytalas o pedicure, ja nigdy nie bylam z tym u kosmetyczki, siadamy na lozku po turecku, tylko stopy w pozycji gotowej do obrobki i heja z pedzelkiem:tak:, przynajmniej ja tak robie:tak:

Ola ja nie wiem co z tym brzuchem mi się dzieje! Ale dalej okropnie mnie to boli, już nawet oglądałam go w lustrze, bo wrazenie mam jakby mi miał pępek pęknąć!! :szok::no:
A z dentystami to ja też miałam niefajnie, bo mi jedna nie dosyć, że wyrwała żywy korzeń bez znieczulenia i bez ostrzeżenia, tak raptem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek: to jeszcze mi zakaziła kanał i miałam pół roku leczenia, ale już w dobrych rekach. A nie była państowa..kto by pomyślał!
Ale u Ciebie to nieźli nadgorliwcy!

Gosia teraz to już duże nasze bobaski i niewiele im trzeba. Ale im dłużej tym lepiej. Chociaż mnie tak boli, że nie wiem ile ja sama wytrzymam jak mi nie przejdzie..nie mam już siły poprostu.:-(

A moze Naur mala ci na nim lezy i wypycha??, albo lobuziara kopnela cie w miesnia w tym miejscu , kurcze tak centralnie pepek?
Jak przeczytalam co napisalas o tej dentystce to az mnie ciarki przeszly, okrutna baba, terrorystka , ja bym tego nie przezyla, zemdlalabym napewno, dzielna jestes, bohaterka.

Taaa....myślałam że tą babę zabiję, zrobiłam awanturę i wyszłam, zapłaciłam w kasie i więcej jej nie widziałam. Psychopatka!!

A dzidzia jak mnie kpie tam gdzie boli, to masakra! Ja nie wiem co to może być..

reklama
a ja jak bylam mala, jeszcze w szkole podstawowej, to dentystka szkolna tak mi zeba borowala ze myslalam ze mi nerwa wykreca razem z wiertlem, mozg mi sie lasowal, a jak plakalam to sie darla ze tchorz jestem, a ze to byla szkolna dentystka to przez 8 lat trzeba bylo do niej chodzic, umieralam ze strachu przed kazda katrola, panikowalam okropnie i tak mi zostalo-jak juz wczesniej pisalam.

Gdyby mi moje dziecko cos takiego przezylo, tobym temu komus kto to zrobi leb ukrecila, na zywca!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry