evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Hej kobitki.
Właśnie wróciłam ze spacerku. 2,5 godzinki z przerwa na śniadanko i parę sklepów. To chyba wystarczy chociaż mój lekarz mówi, że zakupowe wypady się nie liczą. Ale to facet nie rozumie,że dla kobiet to jak sport:-)
.
Teraz muszę się ukrywać w domu, bo o tej porze robi się już bardzo gorąco. Tak więc spuszczam rolety, biorę książkę, butelkę wody i na sofę.
Dzisiaj jak pochodziłam po sklepach to stwierdziłam, że tutaj nie ma kosmetyków Nivea dla dzieci, kwas, bo z Marianna bardzo sobie je chwaliłam.
Właśnie wróciłam ze spacerku. 2,5 godzinki z przerwa na śniadanko i parę sklepów. To chyba wystarczy chociaż mój lekarz mówi, że zakupowe wypady się nie liczą. Ale to facet nie rozumie,że dla kobiet to jak sport:-)
.Teraz muszę się ukrywać w domu, bo o tej porze robi się już bardzo gorąco. Tak więc spuszczam rolety, biorę książkę, butelkę wody i na sofę.
Dzisiaj jak pochodziłam po sklepach to stwierdziłam, że tutaj nie ma kosmetyków Nivea dla dzieci, kwas, bo z Marianna bardzo sobie je chwaliłam.

Z ta sala jednoosobowa to przesada, tutaj tez jest taka opcja, ale lekarz mi powiedzial ze komfortem nie rozni sie za wiele,i tak sobie pomyslalam , kurcze sama w pokoju???nudno, glucho,i wybralam 2-osobowa.

:unibrow:
a menu szpitalne...bleeee....mortadella, dżem truskawkowy, ryż na mleku a do picia herbata albo kawa zbożowa
moze i fajnie zawsze towarzystwo ale ludzie sa przeciez rózni . Jejku ja mam w poniedziałek obrone starujemy o 10tej rano wchodze pierwsza fajnie sie złozyło ze jest jeszcze jedna laska co jest w ciązy bedzie smiesznie mam tylko nadzieje ze sie niezestresuje mezulek jedzie ze mna jako wsparcie bedzie ciekawie. Juz we wtorek mam kolejna wizyte bardzo sie boje ze skieruja mnie do szpitala bo po mnimo tabletek jakie mam brac na stracjaca sie szyjke to brzuch dalej boli tak jak bolał bardzo sie boje....