reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

NAUR - nieźle: siedzisz z wielkim brzuchem w wannie w ciemniej łazience przy świecach :-D Ja w piątek wchodząc do brodzika prawie wyrżnęłam a paliło się światło:-)
Ależ wy dziewczyny niecierpliwe. 40 tygodni nie mogą wytrzymać, już chcą rodzić:-)Nie pospieszajcie maluchów - wyjdą jak będą gotowe

reklama
Sylwia do utrzymania równowagi światlo mi niepotrzebne :-D poza tym nie mam aż tak wielkiego brzuchola.:confused2:
A bobasów nikt chyba nie chce popędzać, tylko że czas leci a ciałka dają znać o bliskości rozwiązania.
Gosia mnie od 3 dni nic nie boli :szok::-) i tak mi z tym dobrze!!

Kawka wypita, przydałoby się ciasteczko, ale muszę obejść się smakiem. Zjadłam kawałek sucharka bezcukrowego :-p

Hihi ja mam w brzuchu 110 a Ty Naur 106cm . Uważam,że mój brzuch jest ogromny i przez niego mam kłopoty z koordynacją , nawet przy świetle:-) Coż moje ciałko żadnych sygnałów nie daje ,ze koniec blisko........Może ja tak jak słonica ( chyba 24 mce):-D

Sylwia w którym Ty jesteś dokładnie tygodniu? bo twój suwaczek pokazuje ze zostało ci jeszcze 52 dni ;-) takze do słonicy ci jeszcze daleko :-) i pamietaj o takim powiedzeniu "cisza przed burzą" ;-) ja sie obawiam że na razie nic nie wskazuje na szybki poród, żadnych bóli, rozwarć a nagle jak sie zacznie to szybciej urodzimy niż te co od 7 m-ca mają poskracane szyjki :szok: różnie to w życiu bywa :eek:

A ja chciałam sobie troszke pospać w ciagu dnia ale tak mnie bolą plecy, że zasnąć nie mogłam :wściekła/y:

Zapomniałam napisać, ze dzisiaj od rana męczy mnie pewne pytanie :confused: chyba za dużo myśle o porodzie i dziecku, że takie rzeczy przychodza mi do głowy ale musze spytać bo oszaleje, nawet jeśli będzie to śmieszne dla niektórych z was :crazy:

Otóż jeśli maluszek budzi sie w nocy i ma pełną pieluche i jest głodne i strasznie płacze to którą czynność wykonujemy najpierw? najpierw zmieniamy takiemu głodnemu krzyczącemu brzdącowi pieluche a potem karmimy? czy może najpierw karmimy a potem zmieniamy pieluche? jestem już zakręcona :-:)baffled::sorry2:

Witajcie!
Widze ze temat poród na dobre juz zagoscił, ja mam przeczucie ze do 17tego nieurodze ale zobaczymy wkoncu mały da znac wychodzac:-D, jejku jutro mam ciezki dzien od rana obrona:szok: strasznie sie boje ze sie zestresuje i do tego we wtorek wizyta u gina ciekawe jak z moja szyjka.
Mrozik a Ty jutro tez masz obrone jesli sie niepomyliłam jak sie czujesz mam nadzieje ze damy rade!trzymam kciuki!
Miłego popłudnia ja uciekam po prysznic i do nauki:wściekła/y::szok:

RAABIT jestem w 33 tygodniu ( dokładnie 32 i 4 dni) i nic :ani siary, ani twardnienia brzucha, ani szyjka sienie skraca ABSOLUTNIE NIC.
Intuicyjnie ja bym najpierw przewinęła, bo to trwa krócej ( głupie trochę porównanie: głód i przeciekająca podpasaka - ja brałabym sie za podpaske najpierw :-))

NATALKA obrona to czysta formalność. Będą pytania na temat pracy. Ja piałam o manipulacji ludźmi i było pytanie jak rozumiem manipulacje.Nie przeuczaj się!!!!!!!;-)

dzięki Sylwia mam nadzieje ze tak bedzie! jeszcze troche pocztam i pasuje!
a co do objawów to mi troche z cycuszków poleciało teraz nic, bole brzucha po nospe rzechodzi i strasznie ale to strasznie duzo odwiedzam wc szok!

reklama
Do góry