reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Ja skrobnę coś jutro, bo padam dzisiaj ze zmęczenia. Tylko poczytałam co u Was.
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY SZCZĘŚLIWYCH OBRON!!

Edytkokurcze, tzrymaj sie tam i poczekaj jeszcze troszkę z rodzeniem!

Dobranoc!

Dziekuje wszystkim za gratulacje:-)
Edyta,trzymaj sie,mam nadzieje,ze córcia jednak posiedzi jeszcze z parę tygodni w brzuszku.
Magda,świetnie,ze dostalas taki prezent,na pewno bardzo sie przyda.
Dziś zrobiłam wielkie pranie ciuszków,a jutro czeka mnie prasowanie.I chyba najwyższy czas torbę przygotowac na wszelki wypadek.

Ech dziewczyny - zaskakujecie mnie Ja odliczam dni do spotkania z Malutką, a tu niektóre piszą, że po postach uświadomiły sobie, że to koniec............Ale cóż.........każdy jest inny:-)

Pisałyście cały dzień o paleniu papierosów. Cz któraś z nas pali???????????? Raczej był to wyraz politycznej poprawnośći;-)

Sylwia nie że koniec tylko że coraz bliżej, co nie oznacza że nie możemy się doczekać.
Kasiu super pomysł.

Witam wszystkie Sierpnióweczki! :-)
Tak jak Wy czekam na dzidziusia w sierpniu (termin mam na 26.08) - to moje pierwsze dzieciątko. Od poniedziałku siedzę sobie w domku i odpoczywam - do tej pory pracowałam ale zaczęły mnie męczyć bóle w dole brzucha i drętwieje mi też prawa ręka, więc to już czas na odpoczynek :tak:, poczytywałam sobie Was od jakiegoś czasu a teraz chciałabym dołączyć do Waszych pogadauszek :-)

Widze li_monka że wytrwała jesteś. Ja niby chciałam do końca czerwca pracować, ale jakoś mój brzuszek miął inne plany :rofl2:.
Ja tylko chciałam jeszcze dodać że pogoda jednak nas rozpieszcza, miały być takie upały, a u mnie nawet da sie żyć ostatnio. Była co prawda fala gorąca, ale teraz jest całkiem znośnie.

reklama
Znowu mi się przypomniało. Mam ytakie pytanie - w poradnikach piszą, że jeśli mamy taką możliwość, to żeby sobie zrobić parę dań i je zamrozić, żeby nie trzeba było gotowaniem się zajmować, od razu po wyjściu ze szpitala. Tylko co takiego można przygotować i zamrozić, co można jeść i karmić piersią??? Może macie jakiś pomysł. Wiadomo, w razie co to mamuśki pomoga i mężowie, ale może na wszelki chociaż jeden, dwa posiłki bym zrobiła?:-p

Do góry