reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

witam w niedzielkę:-)
ja jeszcze w ogóle nie mam skurczy, ale do terminu poltora miesiaca, więc nawet dobrze:tak:
Mój mąż wczoraj razem z moim bratem i kolegami poszli oglądać siatkówkę i browarka na miasto i wrócili nad ranem. Jak Mu się włączyło gadanie, to do 7 nie spałam, bo musiał mi o wszystkim opowiedzieć:crazy:. Potem odsypiałam, aż Mała kopnięciami mnie z łóżka przed poludniem dopiero wyrzuciła:-p
A co tam, śpię póki mogę:-)

Wrednym szwagierkom mówimy NIE!!

reklama
Oj u mnie dziś strasznie gorąco:no::wściekła/y::szok:po prostu skwar!!!! Przez te chłodne dni odzwyczaiłam się od upałów:szok:teraz muszę się przyzwyczaić:eek:

Kasia tej szwagierce może rzeczywiście warto coś powiedzieć "raz a dobrze":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ona może cię denerwować w twoim stanie:angry::eek::szok::no:

syska skurcze napewno rozpoznasz:tak:brzuch się tak mocno napina że nie da się tego przeoczyć:-)robi się cały twardy jak kamień:szok::-D a u mnie zauważyłam że robi się wtedy też bardziej wystający:szok::-)hihihi...jak rakieta:-D:-D:-D
Dla mnie skurcze przepowiadające to też nowość bo przy pierwszym dziecku nie miałam:no:;-)

zmykam.Miłego popołudnia:-)

Dziewczynki bardzo boli mnie brzuch, a właściwie nie boli tylko kłuje, zwłaszcza po prawej stronie na dole. Nospa nie pomaga. Wstać z łóżka nie moge. Mam tak od rana:sick: Co to moze być? Mam tak pierwszy raz.

Sylwia nie mam pojęcia co to może być ale jeśli ci nie przejdzie to ja zadzwoniłabym do lekarza! w końcu to nie żarty! dopiero co wyszłas ze szpitala! :szok::-(

Kasia z tmi złośliwymi uwagami to jest tak że trzeba to zdusić w zarodku! :tak: czy to jest szwagierka, teściowa, bratowa czy jakaś inna koleżanka! :tak: nie można sobie pozwolić żeby ci ktoś wchodził na głowe! zwłąszcza w twoim stanie! jedna ostra uwaga z twojej strony powinna załatwić sprawe! raz a dobrze! :tak: i nie martw sie ze sie obrazi! :-D przynajmniej będziesz miała cisze i spokój :rofl2::-D:-)

Syska zgadzam sie z Gosią :tak: jak dopadną cie skurcze to od razu rozpoznasz że to jest to :-) też wcześniej zastanawiałam sie jak rozpoznać skurcze? a jak mnie złapało to nie miałam żadnych wątpliwości co to jest! :szok: i wcale za nimi nie tęsknie bo nie ma do czego ;-)

Sylwia nie mam pojecia. Może to takie jak my z Kasią miałyśmy, dziwne bóle kłujace. Ale nie wiem od czego to.
Może ciepła kąpiel (nie gorąca)?

Aa...dziewczyny drogie, ja się juz spakowałam wg listy którą zamieściłam, mogłybyście poczytać i może coś wam się nasunie, bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam :-)

Ja miałam jeszcze swoją podusię( jaśka). Tam było to zbędne, bo łóżeczka były na pilota i mogłam spać pod kątem 90':-)
Może to jakieś więzadła sie naciągają, bo jak lezę to prawie nie boli.Do pępka nie mogę sie dotknąć - tak sie rozciągnął.
Kurcze a moze powinnam zostać w tym szpitalu, ale nikt mnie nie zatrzymywał...........:-D

Hihi Sylwia, w końcu lato mamy! :-) A tak poważnie to koło, albo kupne poduszki pod pupę są niezastąpione po porodzie naturalnym, zwłaszcza z nacięciem. Bo siedzi sie cipka w dziurze i nic nie dotyka rany, mniej boli.
Ale do cc to niepotrzebne.

reklama
Do góry