Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) ale i tak nie spałam bo miałam jakieś skurcze(ale nieregularne
)a poza tym...sąsiada pies całą prawie noc szczekał mi pod oknem 

...masakra

) Bo skurcze lubią czasem zanikać już w trakcie porodu, ale musisz być czujna i gotowa.
wszystkie jak na razie 2w1 i bardzo dobrze 
a maluszek faktycznie mały łobuziak
ale mam nadzieje, że on tylko na razie daje o sobie znać i nie wybiera sie jeszcze na nasz świat ;-)
ja niestety mam do dyspozycji tylko balkon :-( ale lepsze to niż nic 

:-)
ale to dobrze niech sie rusza, bo kilka dni temu w ciągu dnia wogóle sie nie poruszył i zaczęłam panikować ze coś sie stało. Teraz zaczął mnie boleć brzuch tak jak na okres :-( i robi mi sie czasami twardy
ale nie czuje żadnych skurczów
zresztą we wtorek lekarz powiedział ze nie ma rozwarcia i szyjka nienaruszona, zamknięta czyli do porodu mam jeszcze troche czasu 

no tak jak juz wczesniej mowialm....jeszcze sie nie urodzil a juz chce rzadzic

czy on sie musial podac na mnie????
z tego co wiem to ja tez tak dawalam rodzicom w d... od samego poczatku.w sumie jak bylam starsza to tez
:-);-)
dopoki jest jeszcze spokoj.na balkon sie nie wybieram bo u nas zarowa od samego rana,tak ze nawet w pokoju zaczyna sie robic sauna wiec nie bardzo mi sie chce
odezwe sie pozniej.aha jakby sie cos dzialo i nie dam rady napisac to poprosze meza zeby wam cos skrobnal ale to bedzie po niemiecku bo po polsku to chyba by mogl wam jedynie napisac ''KOCHAM WAS''

ale to sie domyslicie.milego dnia