reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczynki! :-)

Madeline zyczę szybkiego i lekkiego porodu!!! :-D

Widzę że tu wszyscy się pakują :tak: moje toeby stoją już gotowe:tak:(2 torby bo w jedną się nie zmieściłam oczywiście):-D:-D:-D

U mnie taki upał że już po prostu nie daję rady:szok::szok::eek:w nocy było tak duszno że nie mogłam oddychać:no::wściekła/y::szok:a teraz niema gdzie się schować bo wszędzie skwar...;-):-(Od samego rana dzię brzuch mi twardnieje-maluszek też chyba nie lubi upałów:no::no::no:

Idę na kawkę potem zajrzę do Was:-)miłego dnia

reklama
Claudi u nas znieczulają dopiero jak rozwarcie wynosi 3cm więc pewnie zdążę poodczuwać trochę skurczy:-(, a komplikacjami się nie przejmuję bo mam bardzo dobrego znajomego anestezjologa (wujek mojego męża:-)) i on mnie namówił na to znieczulenie bo to podobno super sprawa:tak:

Syska trzymaj sie dzielnie i nie zwracaj uwagi na to gadanie!

Li_monka ja tak jak Claudi najpierw bedę sie starała bez znieczulenia a później sie okaże, troche sie boję tego znieczulenia a jak im cos nie wyjdzie??

miłego dnia

Uj gorąco dzisiaj strasznie! Jestem sama z Julką więc siedzimy w ogródku albo w domu, na przemian. Na szczęście mam narożny ogródek więc mam zawsze i słońce i cień, do wyboru :-)

Madeline no to juz w zasadzie trzeci dzień rodzisz biedaku! Mam nadzieje, że pójdzie już teraz szybciej i wkrótce zobaczysz swojego synka :-)

Moja dzisiaj uparła się żeby mi między nogi wejść, ledwie chodzę, bo mam ja gdzieś w kroku i strasznie kłuje. No i umówiłam się na piątek na USG.

Narazie! Papa

Cześc dziewczyny, u mnie dzisiaj taki skwar ze noc mam nieprzespaną a teraz dosłownie padam:-(

miałam kilka dni przerwy bo goscie w domu i nie było jak na forum siadac ale nadrobiłam zaległosci no i powiem Wam, że jestem w szoku, bo to juz sie zaczyna:szok::szok:ale z drugiej strony fajnie bo bedziemy juz mogły widziec nasze maluszki:-DJa sie nie moge doczekac.

Naur super masz tą liste:-)

Syska ty sie nie przejmój gluopim gadaniem tesciów, bo to wiesz zawsze tak jest ze jest sto madrych głow ktore najlepoiej wiedza co i jak.Po prostu jak sie zacznie to sie zacznie i na pewno do szpitala zdazysz, przeciez porod troche trwa:-)

Madeline mocno trzymam kciuki za szybciutkie rozwiaznie i czekam razem z dziewczynami na wiesci

Madeline rzeczywiscie to raczej ty bedziesz pierwsza sierpniowa mamusia :tak:, super, pokoik masz juz gotowy, i to co pamietam wszystko mieliscie juz przygotowane, takze spokojnie mozecie zaczynac zycie we troje:tak: Zycze ci wytrwalosci i latwego porodu!!
Czekamy na wiesci od ciebie
Syska co ci tescie cie tak strasza!!:wściekła/y::wściekła/y:, tez ich zacznij straszyc, ze jak oni tak dalej beda gadac to dzidzia bedzie sie ich potem bala, takich strasznych dziadkow:szok:

Naur dobrze ze o tym kole ratunkowym napisalas:eek:,bo tego jeszcze nie mam a napewno sie przyda

Rany u nas tez upaly sie zaczely,ale dla mnie lepsze to jak ciagly deszcz:tak:

No to cieszę się, że lista Wam się przyda. Ja już się wg niej spakowałam, oprócz kosmetyków i rzeczy których uzywam, no i zajęłam całą wielką torbę! Ledwo wcisnę to co mi zostało do dopakowania.

próbuje wstawic cwiczenia w połogu:)

my.php

reklama
Do góry