Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przyznam sie ze od jakiegos czasu podgladam Wasze rozmowy ale jakos nie mialam odwagi sie przylaczyc bo to w koncu koncowka oczekiwan na nasze bobasy
jednak upaly zatzrymuja mnie calkowicie w domku a ze mieszkam sama(samotna mamusia) to przyznaje ze chyba zaraz zwariuje
. tak w skrocie to termin mam na11 sierpnia,czekam na moje pierwsze dzieciatko(magdunia) i ostatnio nie robie nic poza tym ze bzikuje juz od tej ciazy bo mam wrazenie ze nosze w sobie moja fasolke od zawsze. niestety brzuch mam nadal wysoko wiec nie spodziewam sie szybkiego rozwiazania tak wiec czekam i czekam.ale jak tu widze to u Was juz wiele zapowiada przyszly porod,jakies skurcze,rozwarcia a nawet juz pierwszy porod
.u mnie nic z tych rzeczy. w kazdym razie zagladam tu codzien i chetnie z Wami pogadam choc wiem ze jestem tu nowiutka.pozdrawiam wszystkie mamy
Jak widzisz my tu z dziewczynkami tworzymy jedna wielka sierpniówkowa rodzinkę i wspieramy sie we wszystkim wiec na pewno bedzie Ci tu z nami dobrze:-);-)