reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Ja też już się kłade, rano pewnie Weronika wstanie koło 6 , bo wcześnie dzisiaj zasnęła, więc musze zebrac siły. Życzę wszystkim miłych snów i spokojnej przespanej nocy.

No to ja też uciekam do łóżeczka:tak::-)spokojnej nocy dziewczyny:tak:słodziutkich snów i jak najmniej wizyt w toalecie:laugh2:do jutra. Pa pa:-D

Naur kurcze u Ciebie to juz masakra z tymi skurczami,biedna się męczysz.przemów do swojej córci żeby już wychodziła i żebyście się mogły już razem cieszyć i obie odsapnąć;-)poki co trzymaj się i jakby co to daj znać co i jak.

Syska jutro myślami jestesmy z Toba,trzymaj się kochana:tak:

zmykam do łózeczka dobranoc wszystkim!!

Naur z tymi skurczami to ty sie nameczysz,moze bedziesz kolejna sierpniowa mamusia??:tak: mala rozrabiara z tej twojej Ulki! Spokojnej nocki ci zycze...ufff.

Czarnula jestem zainteresowana ksiazkami o ktorych mowilas, z checia poczytam, z gory dziekuje,:tak:

Dobranoc mamusie!! Spijcie slodko, juz niedlugo bedzie nam tego snu brakowac:confused2:

syska241 trzymam kciuki i zobaczysz ze wszystko jutro pojdzie sprawnie i bez komplikacji,w koncu nie kazda inna rodzaca ma tyle osob ktore trzymaja za nia kciuki tak jak my za ciebie:-):tak::-D
ola_lux nie wiem jak w innym przypadku ale w moim sex niewiele daje,tak samo jak wchodzenie po schodach i przysiady.a ten masaz to na wlasne zyczenie bo sie sama spytalam czy jest cos co moze przyspieszyc porod wiec babka zrobila mi tak jak pisalam akupunkture no i dodatkowo ten masaz.mysle ze jakbym nie byla az tak niecierpliwa to nic by nie robily tylko bysmy czekali:tak: ale mam nadzieje ze to jednak troszke przyspieszy,bo tu upaly popuscily tylko troszke a ja juz mam dosc
uciekam do lozeczka polezec bo zasnac pewnie i tak nie zasne

Syska powodzenia! Na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

Naur ty pewnie następna w kolejce - ale ci ta twoja Uleńka daje w kość! Ciekawe jak będzie jak już się urodzi?

Czarnula ja też poproszę o te książki:-):-):-) - prześlij mi proszę wszystkie oprócz "Języka niemowląt" bo tę już mam

A ja wczoraj miałam nie za ciekawy dzień - jakoś tak niefortunnie wycierałam podłogę na kolanach i kiedy wstałam uderzyłam brzuchem w klamkę otwartych drzwi:-:)baffled::sorry2: - aż mi się czarno zrobiło przed oczami. Na szczęscie ucierpiał górny kawalek brzucha, gdzie mam nadzieję moja dzidzia nie ma żadnych ważnych narządów, ale i tak wyczekiwałam jak na złość długo na ruchy - miałam na prawdę niezłego stracha bo uderzyłam się bardzo mocno:sick:, no ale mały dał znać w końcu że żyje i zaczął swoje harce, a na brzuchu mam brzydkiego siniaka...

reklama
Witajcie z rana!!! U nas zreszta bardzo deszczowego chociaż właśnie przestało padać:-)

li_monka ja słyszałam ale nie o igłach tylko o ucisku pewnych miejsc było to chyba na czubkach palców wskazującego i kciuka i na nodze gdzieś w okolicach wewnętrznej kostki:tak:to chyba trzeba uciskać te punkty aż zaboli:eek:ale nie jestem przekonana czy się nie mylę jeśli chodzi o miejsca które wymieniłam:rofl2::baffled:

Do góry