natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dzięki za miłe słowa..ja tez jestem w stanie wszystko przetrzymac to niesamowite jak taka mała istotka pod naszymi serduchami potrafi zmienic zycie a co dopiero jak sie urodzi, kazdego dnia mysle jak to bedzie kiedy nastąpi moment ze poczuje skurcze i pojade do szpitala tam przezyje wszystko byle zeby maluszek bł zdrowy a reszta sie nieprzejmuje mimo ze zawsze jest niepokój czy sobie z tym poradze.
Dla takich chwil warto było czekać mimo ze czesto nas cos boli czy czujemy niepokój.
Dla takich chwil warto było czekać mimo ze czesto nas cos boli czy czujemy niepokój.
na dyzurze byla polozna ktora jest polka:-)bardzo mila babka.spatalam czy da sie cos zrobic zeby maly sie juz w koncu ruszyl a ona powiedziala ze zaraz zobaczymy
bardziej mnie cieszylo jak to ja wbijalam komus igly a nie mi...i sprawdzila szyjke.jest juz skrocona i zrobila mi masaz zeby przyspieszyc skracanie-MASAKRA nie pamietam ktora to miala masaz szyjki ale to prawda PRZY MASAZU SZYJKI MOZNA KOGOS POGRYZC,BOLI,NIEPRZYJEMNE,MASAKRA
mam nadzieje choc musze przyznac ze zaczynam sie bac