reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dzięki raz jeszcze!
Ale to chyba najgorsze imieniny jakie miałam, siedzę i próbuję nie ryczeć, bo jestem z Julką. Wpadam chyba w depresję przedporodową, albo co...

reklama
Tak niestety jest:-(ja ostatnio sie poryczałam bo nie mogłam ustawić kanału w telewizji,godz. z głowy-paskudne hormony:-ptrzymaj sie cieplutko i nie dawaj sie naturze;-)

NAUR ja jak mam doła włączam nastrojową muzyczkę np Oldfielda lub ERe, Enigme( słuchawki na uszy) zapalam kadzidełko- ulubione zapachy to sandał i cynamon, jak jest wieczór to jakiś świecznik ( mam ich w domu ok 10- uwielbiam światło świec) i troche popłacze, trochę poprzeklinam, jak np ktos mnie wkurzy pomysle o słodkiej zemście:-(i przechodzi. Jak nie było Mai w brzuchu to na takie użalanie jeszcze zimny browar i fajeczek.
Zastosuj coś z tego -może Tobie tez pomoże Pomyśl,że każdy dzień męczarni zbliża Cie do KOńCA DO FINISZU:-)

aaaneta23 ja też to słyszałam o tych porodówkach kurde w Opolu tylko jeden szpital polożniczy mam nadzieję że sie załapię na miejsce hehe

Sylwia a ja słyszałam że w ciąży nie można za bardzo wdychać tych kadzidełek nie wiem ile w tym prawdy ale gdzieś czytalam że trzeba uważać

Ale ja nawet nie mam chwili spokoju, bo mam Julkę na głowie. I relax w każdej postaci odpada, zwłaszcza że ona ma dzisiaj upiorny nastrój i robi ciągle o coś awantury.
Tak więc nawet popłakać sobie nie mogę.

Naur 3maj się dzielnie, juz niedługo!!:tak:
na podły nastrój proponuję duuuużą czekoladę, budyń, lody.... cokolwiek, co Ci trochę endorfin dostarczy.
A jeśli Ci sie uda na chwilę być samej (jak Julka zaśnie może) to polecam wyładowanie się na jakiejś poduszce lub kartce papieru. Nic tak nie pomaga jak pobicie poduszki i pogniecenie, podarcie, podeptanie itd kartki papieru. To ta kartka wszystkiemu winna!!:wściekła/y:

Dziewczyny dziś chyba taki dzień :tak::-)ja też nie mogę sobie poradzić ze swoim nastrojem:szok:wczoraj właśnie mówiłam do męża że mam chyba depresję przedporodową jeśli coś takiego istnieje...:shocked2::no::szok:ale teraz nie możemy się dać tym wszystkim dolegliwościom:no:;-)wytrzymałyśmy tyle to wytrzymamy jeszcze:-Djuż coraz bliżej...TRZYMAJCIE SIĘ

no widze ze nie jestem sama.ja juz nerwicy dostaje od rana skurcze co 6 minut i trwaja ponad 30sekund,normalnie tan maly diabel moglby sie w koncu zdecydowac albo wychodzi albo niech siedzi spokojnie,bo inaczej bedzie mial znerwicowana mame.

chyba ide sie polozyc moze troszke popusci.odezwe sie pozniej.:tak:teraz jak zawsze tesciowa przejmie kompa wiec pare godzin mnie na pewno nie bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:milego dnia i oby jak najmniej boli

reklama
chyba każda w ostatnich dniach przechodzi takie załamki:sorry:Jutro idziemy z mężem na wesele (zn na pewno do kościoła, a z weselem to ja jeszcze nie wiem:-p), a ja nie mam w co sie ubrać!!
Przeszłam wczoraj cały Stary Browar (centrum handlowe), wcześniej już dwa inne, wszystkie sklepy ciążowe na mieście i NIC nie znalazłam. W Starym Browarze to już w ogóle dolina!:wściekła/y: Albo tuniki z materiałów, co ja szmaty w domu mam lepsze, albo w sklepie ciążowym sukienka za 959 zł ( i jeszcze pani do mnie, że akurat jest przecena, więc dobrze trafiłam). Tylko, że takiej sukienki to ja bym nie założyła, nawet jakby te 9 stów mi dała:no: Badziewie!!!!
Dziś od rana zrobiłam całkowity przegląd szafy i... hehe, znalazłam sukienkę normalną, w której dobrze wyglądam:tak:Żadna ciążowa, co najlepsze 38 rozmiar, ale tak uszyta, że bez oporu mogę w niej iść:-D

odrazu lepiej jak się wypisałam...:cool:

Do góry