reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

no to Antylopka udanej "zabawy" z brzuszkiem a co do ciuchów to ja sie też zastanawiałam ostatnio czy nie kupić sobie jeszcze jakiejś sukienki ale stwierdziłam że już chyba nie będę nic kupować a swoją droga cene niezła tej sukienki co pisałaś hehe

Claudi trzymaj sie (tak sobie po cichutku myślę że Ty, Naur albo Kira teraz do rozpakowania)

reklama
cześc zdiewczynki:-)
Na poczatek dołaczam sie do zyczeń dla solenizantek:-);-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DZIEWCZYNKI

Madeline popłakałam sie jak przeczytałam Twoją relację z porodu:tak::tak: Wiliamek jest taki słodziutki, że co chwuilę wracam na stronę z jego zdjęciami i tak cudnie wygląda w tym śpiworku.Az sie nie moge doczekac na swoją Amelkę:-);-)

Kira, Naur, Claudi i wszystkie dziecwzynki, ktore tak sie męczycie jesteście na prawde dzielne.Zyczę Wam, żeby sie te wasze prody ruszyły i w zamian za te cierpienia były szybciutkie i lekkie:-):tak:

A ja dzisiaj od rana "biegam"(ostatnie badania i zakupy dla siebie i dzidzi:-)) i po prostu ledwo doszłam do domu tak mnie plecy i brzuch i stopy bolały.Kurde nigdy bbym nie sądziła, że jest tak cięzko sie poruszac pod koniec na prawdę masakra:szok: zresztą nie ja jedna mam takie odczucia.A depresja przeporodowa i mnie dopadła tylko, że w poniedziałek i wtorek a Teraz jest troszke lepiej i mam nadzieje, że juz nie wróci do porodu:-)

Natalia21 wszystkiego najlepszego z okazji imienin i urodzin:-)
Kira będą jaja jak urodzisz w moim terminie( 22) a ja w twoim( 8):laugh2: Tylko moja malutka się nie spieszy.
Dziewczyny nie ma co snuć przypuszczeń. O ile sobie przypominam znaczna część mówiła, ze urodzi w lipcu. Naturalnie urodziła tylko jedna i to nie z 1 czy 2 sierpnia tylko z 8:-DJa obstawiam, że w lipcu juz nikt nie urodzi - no może claudi( niby była lipcówką)
To, że mnie nic nie boli nie znaczy, że za tydzień nie urodzę- tak powiedziała położna. To tak jak z miesiączką- jedne zwijają się, z bólu przed i w trakcie inne nic nie czują.

Masz rację Sylwia z tymi objawami, nam nawet na szkole rodzenia połozna mówiła, że niektóre kobiety maja wszystkie objawy zapowiadające poród a inne nie mają żadnych tylko sie u nich po prostu poród zaczyna i tyle.

Sylwia no niby tak:-p,ale ja osobiscie nie zyczylabym sobie jeszcze miesiaca takiego samopoczucia jak mam:-(Tobie oczywiscie zycze 9.08 ale ty mi nie zycz 22:no:prosze:dry:
Antylopka udanej zabawy,tylko zbytnio nie szalej;-)
Janbor dzieki,ale to nic pewnego.mozemy sie meczyc jeszcze gluuugo a u was pyk i po obocie,nie ma reguły:-)

reklama
Kira ja jednak mam nadzieje, ze długi sie męczyc nie bedziecie:-):-D i tego życzę

Zaparzyłam sobie meliskę i idę sie połozyć, może uda sie zdrzemnąc chociaz chwilkę bo miałam niezbyt udaną noc.

To na razie dziewczynki zajrze poźniej:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry