reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Antylopka no ja rzeczywiście na "swój" szpital nie mogę narzekać i każdej z Was tego życzę ale niestety róznie to bywa, tylko, ze n ajgorsze jest to, ze tak sie traktuuje kobiety w ciązy:wściekła/y::szok:

a tyle sie mówi o ludzkim podejściu....Jak widac niektóre flądry i konowałow pasowałoby po prostu wyeliminować bo tylko nerwy człowiekowi szarpią

reklama
A ja powiem ze po czesci kazda z was ma racje.
Bo lekarz zajmuje sie zdrowiem i to to co powinno go najbardziej interesowac, z doswiadczenia mojej mamy ktora pracuje w slozbie zdrowia wiem ,ze nielatwo jest byc milym zawsze, a wierzcie ze tak kochana i oddana kobite jak moja mama trudno znalezc a i ona nie ma czasami cierpliwosci, bo pacjenci sa naprawde rozni, nie zawsze normalni , a lekarz musi calymi dniami przewijac sie w takim towarzystwie.Dlatego to jest calkowicie normalne, czasami przykre dla pacjenta.
Ale kiedy lekarz jest niemily a do tego wykreca sie od pomocy albo mowi ze wszystko w porzadku nie badajac wczesniej, tak jak bylo z toba Kira z tym cisnieniem ,to przegiecie!!!

No włąsnie Antylopka milego grilowania:-)
ja mam jednak nadzieję, że nasze porody mimo wszystko będą dużo lepsze i nikt nam niczego tak okropnego nie powie, zreszta mam nadzieje, że jkaby co to nasi panowie stana na wysokości zadania i na to nie pozwolą;-)

Antylopka milej zabawy:tak:
Janbor ja tez mam taką nadzieje,a pozatym licze na to ze mimo wszystko nie trafie na takie flądry bo sama chetnie bym jej oczy wydrapała:wściekła/y:
Ola jak widzisz sa ludzie i Ludzie;-)

reklama
Do góry